Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama desperatka

Zostawiłam męża i dzieci i jestem z tego dumna!

Polecane posty

Gość mataczzcz
przeca tych dzieci w kapuscie nie znalazła , a facet to facet !

Gość gość
mataczcz w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j w podskokoch głupiomądry niedorobie

Gość gość
gość 10.32 wróciłam o 17.30 potańcówka od 18.00 do 20.00 czego nie rozumiesz? Za słowa wsparcia i zrozumienia dziękuję tym którzy choć trochę mnie zrozumieli :D

Gość mama desperatka
10.55 to ja oczywiście ale mnie wywala za każdą awarią lapka :(

Gość mama desperatka
10:55 proszę się nie podszywać pode mnie.

Gość gość
Komedia małżeńska Pami się przypomniała ;) a akurat jest na KINO POLSKA ;) Miłego wypoczynku

Gość mama desperatka
O widzę, że ktoś tu pisze za mnie, że to prowo i że się podszywam, zapomniałam że to je kafe i tego nie ogarniesz, a myślałam, że pogadam z ludźmi.

Gość mama desperatka
11:00 po raz kolejny proszę żebyś się nie podawała za mnie.Ja mam problem a ciebie to chyba najwyraźniej bawi.Na kafe zawsze tak jest?

Gość mama desperatka autorka
10:24 i 10:24 zgadzam się z wami takie mamy schematy kobiecych zachowań, takie są też wymogi wobec kobiet i to u nas funkcjonuje, dobrze, że mnie rozumiecie, bo są tacy którym te zachowania nie odpowiadają i to moja wina bla bla bla i źle ale jak chcę się z tego wyrwać i coś zmienić to też źle no co za baby na tym kafe? Co się stało to się nie odstanie ale chcę to zmienić póki nie jest za późno. Co do komedii małżeńskiej znam ten film znikąd się ten wątek nie wziął takie są realia, reżyser wiedział, że to chwyci i zdziwilibyście się ile takich domów jest w Polsce tylko rzadko która babka pęka i robi rewolucję, ja nie wytrzymałam ileż można z pracy do pracy, z pracy do pracy...?

11:04 ja robię odstępy po kropce i używam przecinków w przeciwieństwie do ciebie, każdy to widzi. Błagam nie wcinaj się i nie rozwalaj tematu :)

10:24 i 10:44 miało być oczywiście

Gość mataczzcz
ale to ty wybrałas sobie prace o ktorej wspominasz , przestan krecić jak pies za swym ogonem bo w koncu ci sie w głowie zamoci , zrozum , ze taka twoja rola , mozesz z tym walczyc , przegrasz ! mozesz skupic sie na swej roli - i tyle ! koto powiedział ze zycie bedzie bajka ?

Gość mataczzcz
czekaj tylko jak mąż sie wyrwie z tego o czym tak piszesz :) madrala !!

mataczzcz po raz pierwszy i ostatni Ci odpisuję, że w przeciwieństwie do innych forumowiczek nie zamierzam z Tobą dyskutować, bo albo prowokujesz do kłótni z nudów albo jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, gadaj sobie z tymi co chcą z Tobą pisać, a do mnie się już bezpośrednio nie zwracaj, bo daremny twój trud :)

Gość mataczzcz
na ciebie sie juz poznałem ! madrala co to jej sie wydaje jak to ma sie ciezko podczas gdy robi to co do niej jak i kazdej nalezy , pogadaj z moją Mamą i innymi , z babciami te cie naprostują co masz robic i jaka jest twoja rola . Nic w tym co opisałas nie ma zbyt wyczerpujacego by zdrowa baba nie dała rady , kiedys kobiety miały po 5 dzieci a do pomocy jak sprzetów , tak meza tez niet , bo ten siedział cały dzien w robocie , albo na polu najpier u siebie potem u Pana , albo inaczej - zalezy . i kobiety mimo 5 dzieci , waszbretu , recznego wykrecania , palenia w piecach , noszenia opału (centralnego nie było ) sprzatania itd itd dawały radę ! a ty smiesz wmawiac tutaj , ze nie dajesz rady i jeszcze sugerowac ze to normalne ? jestes po prostu nieudacznikiem , słabą osobą ! i chcesz by cie głaskac i współczuć ! jeszcze czego !

Powiedzcie mi, dlaczego jestem taka głupia picza?

11:22 to nie ja choć teraz kretynka zaczęła pisać jak człowiek, dobra maczzcz gadaj sobie z moją podszywą, bo widzę, że temat umarł :(

Gość gość
matacz, stary durniu wypierda//laj w podskokach, idź umyj gary swojej starej bo śmierdzi od ciebie z daleka nieróbstwem i lenistwem

Gość mataczzcz
chciała byś :) piszesz oczywiscie po sobie , ja nawet akich słów nie znam , ale patologia tak :) u mnie czysciutko , jak sie na bierzaco sprzata po sobie to o porządek bardzo łatwo .

Gość gość
matacz ma rację kiedyś było gorzej ale normalny człowiek dąży do lepszego jednak on nie jest normalny jak widać, a autorka zajmuje się domem i jeszcze chodzi do pracy więc jakby tyrka się wyrównuje, bo kiedyś tylko pracowały w domu halooo koleś czego nie kumasz pajacu?

Gość mataczzcz
gdzie chodzi do pracy ? czyzbym nie doczytał :) napisała całkiem coś innego ! za duzo tv oglada a nie ze ma sie ciezko , nichaj zgasi tv a czasu bedzie miec na wszystko , za duzo też spi ! 5-6 godzin wystarczy , kiedys wstawło sie o wschodzie słonca , dzis ??? o ktrej autorko wstajesz ??/:) ja rozumiem , ze czasw miejscu nie stai , ale tak czy siak jest o 100% latwiej a jeszcze narzekaja

Gość gość
no nie doczytałeś :( super że nie umiesz czytać, bo pisze o tym już w pierwszym wpisie i pracuje po 10 godzin.

Gość gość
dobrze zrobiłaś, jak się teraz nie ogarną to wyrosną życiowe kaleki a do Ciebie będą całe życie pretensje. A Twojego męża to trzeba do pionu postawić bo to jakiś d**ek a nie facet. W ogóle Cię nie szanuje i uczy tego i dzieci. Dla niego jesteś kuchtą, sprzątaczką, praczką a jeszcze masz mieć non stop uśmiech od ucha do ucha

Gość mataczzcz
prowadzi sklep internetowy jak domniemam własną działalnosć ! wraca po 10 godzinach ! :) no sorki kto sie zajmuje dziecmi przez 10 godizn ? poza szkołą , i przedszkolem ? kto jej kazał pracowac wybrała tak - wiec musi pogodzic , albo zrezygnowac skoro ma dzieci jest jeszcze jedna opcja , nich maż sie zwolni i zajmuje domem , a ona niech siedzi te 10 godzin w tej robocie . w czym problem ? nie ma , po prostu jest nieudacznikiem

Nie dyskutujecie z tym osłem mataczzcz powiedzcie co wy byście zrobiły? jakieś innowacje, pomysły z waszego życia? 10:39 dobrze to ujęłaś :D

Gość gość
autorko , ja cie nie skrytykuje, bo sama mam nie raz ochote tak zrobic :)

Gość mataczzcz
no najlepiej to byscie tylko sie z dziecmi bawiły , tak wam ciezko , ale jak rozwód to dzeci do sibie zabieracie :) to topiero hipokryzja - ze tez sady sie na to łapia .

Gość gość
przestałabym robić cokolwiek, naprawdę. Sprzątałabym i prała tylko po sobie, dla siebie - za tydzień, dwa powinno się coś zmienić

Gość mataczzcz
niby co ? wypieniczył bym taka z domu z racji nie dbania o dom . a jak sie nie podobało by wygonił do pracy i pzrejoł obowiazki te tak trudne i ciezkie .

Gość mataczzcz
a wymagał by zarobiła tyle , by na wszystko starczyło , a po pracy jak by przyszła , ja bym poszedł na piwo ,a ona zajmowała sie dziecmi - idę o zakaład , ze tez by wam nie pasowało , nie wszystkim , ale wiekszosci tak :) takie jestescie