Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia99

operacje w czechac ??

Polecane posty

witam mam pytanie o operacje w czechach jak jest w szpitalu ?/i kwatery ??chce poprwic powieki dziekuje

witaj ja byłam dwa razy pacjentka doktora brzuchanskiego ,robił mi poprawke plastyka brzucha po partactwie polskiego lekarza,a drugi raz powieki góra i dół ,z operacji jestem bardzo zadowolona super ,szpital na wysokim poziomie warunki czysto ,sporo babek z polski ,wszyscy znają jezyk polski ,doktor brzuchanski super polecam ,co do noclegu za pierwszym razem dziewczyny własnie z tego forum dały mi namiary na pania kasie worek ,warunki tragiczne ta pani poprostu nie jest przygotowana na wynajmowanie ! stary dom w rozsypce ,góre wynajmuje studentą wtedy mieszkało z 6 os ,ja na dole w pokoju smierdzialo ,włosy pasa ,posciel brudna ,przepocona ,ta pani liczy sobie od osoby ,bo ja doplacalam jak przyjechal moj chłopak a ja byłam dwa dni w szpitalu ,wiec mieszkal w pokoju ,sam a płacił za dwie osoby !!pani kasia odebrala mnie z pociagu ,wiozla do cieszyna za 50 zł! normalnie busik kosztuje 5 zł ,ona strasznie sobie liczy dziewczyny ,za drugim razem mieszkałam zwyczjnie w czechach ,tanio czysto i smacznie !aa pobyt w szpitalu i cała operacje ,nocleg ,opisuje pani beata katarzyna tyszkiewicz w swojej ksiażce ''wyspy szczęśliwe'' polecam wam fajna ksiażka ,zyciowa ,opis na stronie empik.com polecam wam .ella.