Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amara_

Chudniemy po ciąży :)

Polecane posty

Gość Amara_

Hej! Jestem mamą 3-miesięcznego brzdąca i chcę schudnąć :-) Marzy mi się schudnąć jeszcze 10 kg (w ciąży przytyłam prawie 30, a już zrzuciłam 26kg). Karmię piersią, co pewnie pomaga, ale też ogranicza, bo nie mogę jeszcze warzyw w takiej ilości, jak lubię. Kto się przyłączy? :-) Razem łatwiej. :-)

Gość gość
A czemu nie mozesz warzyw?

Gość gość
Zreszta ja sie przylacze chetnie. Nie wiem ile waze, ale zaraz zwaze eie u lekarza. Przytylam 10 KG ale mam szersze biodra i uda. Wiem, ze jesli ogranicze slodycze i inne swinstwa I pocwicze to schudne w miesiac. Na razie zaczelam dzisiaj dobrze, bo musem z jablek I dwoma grzankami.

Gość gość
Po co tyle żarłyście krówska jedne?Teraz płacz bo chcą schudnąć:O a ty dlaczego warzyw nie możesz?

Gość Amara_
Gościu z 10.16 :-) no to zaczynamy! Mnie się udało tak dużo schudnąć bez większych ograniczeń. Teraz do wagi sprzed ciąży zostało tylko 4 kg, ale od tygodnia waga stoi w miejscu. Ćwiczyć mi się nie chce, bo nie lubię :-P ale kupiłam hula-hop i w ten sposób mam zamiar wyrzeźbić sobie talię. Dziś zjadłam 2 kromki chleba z serkiem twarożkowym i pół banana. . . Nie napisałam, że nie mogę jeść warzyw, ale że nie mogę jeść ich tyle, ile bym chciała i takich, jakie lubię. Po warzywach moje dziecko ma wzdęcia.

Gość gość
Jak ma wzdęcia to najwyżej się wysra:O

Gość gość
Ja tez nie lubie cwiczyc ale sie zmuszam, bo w sumie nie tyle o wage mi chodz (tak jak pisalam w ciazy bylam 10 na plusie) ile o sylwetke. Zawsze tyje w biodrach, mam za malo miesni, nie mam kondycji. Wstyd mi jakdysze po 10 minutach rowerem. Ale przyznam sie, ze planuje dzisiaj kawalek ciasta jakiegos. Spalam 7 godzin z dwoma przerwami na karmienie, potrszebuje cukru i kawy. Ja tez nie za bardzo wierze w diety, lepiej jest po prostu zmenic nawyki w ramach mozliwosci.dlatego od dzisiaj cwicze 30 minut dziennie.

Gość Amara_
Mało przytyłaś. To Twoje pierwsze dziecko? Pytam, bo po pierwszym łatwiej schudnąć niż po kolejnych. Ja wypiłam małą kawę. I zjadłam kostkę czekolady, bo też bardzo ciągnie mnie do słodyczy. Bardzo! :-O Piję dużo wody, to działa.