Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedawcaszpilki super

instruktor

Polecane posty

Gość sprzedawcaszpilki super

moj chlooak chce byc instruktorem jazdy myslicie ze bedzie krecil z innymi? jak to jest ? jest mlody zabawny

Gość gość
Tak

Gość Amanda121
Hmm... to zależy od twojego chłopaka bo czasem takie pustaki mogą sie trafić co będą go kokietować żeby zdać a co najważniejsze twój chłopak jest młody i pewnie przystojny.... Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Na 100% będzie dymał puste małolaty i napalone mężatki. Po pracy będzie wracał zmęczony z pustymi jajami a tobie pozostanie podać obiadek i oprać gacie.Seks raz na miesiąc.

Gość gość
:( jestem z nim 3 lata nie zdradxil mnie . jest kochany planuje ze mna przyszlosc ale ze ja jestem mloda a on jest starszy odemnje to patrzy silnke na kobiece ksztalty ktorych ja nie mam jakos super

Gość gość
nie jest moim męzem tylko chlopakiem , ;( serio stresuje mnke ten jego prxyszly zawod;(

Gość gość
On zawsze będzie odstresowany. Naroooocha się jak kocur w marcu.

Gość gość
nie straszcie mnie:( ... to jest jego marzenie uczyc ludzi ... dobrze ze moje miasto jest male:( i wiekszosc pasztetow ... kurcze wiem ze faceci maja fantazje i to mnie martwi

Gość gość
on mnie zapewnia ze krecic z nikim nke bedzie;( ze on nawet by nie mogl z nikim innym spac oprocz mnie :( ze nie odwazyl by sie:(

Gość gość
to jest moj pierwszy męzczyzna z ktorym sypiam ... on przedemna w lozku mial z 12,13 kobiet . i zapewnia ze nie jeden smak zna i ze moj m odpowiada i nie potrzebuje innego:(

Gość gość
co ja mam zrobic:(??

Gość gość
Głupoty piszesz.Facet to łowca.Polował do tej pory więc będzie robił to dalej.A jak lubi młode to tym bardziej.

Gość gość
nie no bez jaj ,, jestem z nim 3 lata i jakos nie lowil myslicie ze teraz bedzie lowil?:(

Gość gość
Zostań instruktorką i bzykaj się z kursantami. Przecież to lubisz.

Gość gość
Zerwie się z kagańca i będzie.

Gość gość
Bedzie spedzal mnostwo godzin w towarzystwie kobiet, ktore pewnie sie wypachnia,wymaluja, odstroja sie w spodniczki.

Gość gość
Mój instruktor więcej patrzył na moje kolana niż na drogę a sam też apetyczny był. Dwa razy się bzykaliśmy,a co tam,było fajnie. Raz na kocyku w lesie a raz u mnie na chacie jak starzy byli w pracy.Dawno temu ale wspomnienia są.