Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kickakicka

dr marta szaganiec krakow

Polecane posty

Gość kickakicka

jakie macie opinie o tym ginekologu ??czy warto sie do niej wybrac??moze jest tu ktos kto sie u niej leczyL??

Gość kickakicka
up

Gość vill2534
Ja do niej chodze i jestem bardzo zadowolona, obecnie jestem w 16 tyg. ciazy. Na poczatku były drobne komplikacje ale na szczescie teraz wszystko jest juz w porzadku. Pani Marta jest bardzo miła i umie fachowo pomóc. Polecam

Gość moni1212
Rok temu prowadziła moją ciąże i sam poród (cesarskie cięcie), bardzo polecam fachowy lekarz i miła, ciepła kobieta.

Gość gość
Ja tez polecam Pania Marte, bardzo kompetentna i mila osoba, wizyty przebiegaja bez stresu.

Gość villll
Serdecznie polecam, Pani doktor prowadziła całą moją ciąże, chodziłam na wizyty w LuxMedzie. Jest to osoba bardzo sympatyczna i kompetentna, chętnie odpowiadała na moje pytania i zlecała wszystkie niezbędne badania. W razie problemów lub nagłych sytuacji zawsze stara się przyjąć pacjentki, nawet bez umówionego terminu, w przerwach pomiędzy innymi pacjentami (co niestety czasem obraca się przeciwko niej, bo niektóre pacjentki narzekają na opóźnienia, ale pewnie zrozumiałyby dopiero gdyby same miały jakieś problemy). Badania przeprowadza w sposób bardzo delikatny.