Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra999

boje sie , że zostawi mnie przez moją niepłodnośc

Polecane posty

Gość aleksandra999

Witam , mam 21 lat , staram sie od jakiegoś czasu o dziecko , ale mam bardzo nieregularną miesiaczke , i nie wiem tak naprawde kiedy mam owulacje , , byłam u Ginekologa przepisał mi Luteine 50 pod jezyk na wywołanie miesiaczki , zczełam ją brac , 2 maja dostałam miesiączke , dziś jest 13 maja i znowu krwawie ,ale nie jest ono podobne do miesiaczki , jest to lekkie krwawienie o brązowym kolorze , nie wiem co sie dzieje , współżyje z partnerem bardzo czesto ostatnio 11 maja , mógłby mo ktos pomóc , dziękuje czekam na odpowiedz .

Gość gość
Schizujesz ...Masz dopiero 21 lat po co C****eluchy ?

Gość aleksandra999
moze mam 21 lat , ale chce tego .

Gość gość
Nie wiesz czy jesteś bezpłodna. Myślę, że odpowiednie badania i prowadzenie przez dobrego lekarza unormują twój cykl i uda się wystarać upragnione dziecko. Jak kocha to Cię nie zostawi tylko będzie Cię wspierał i dbał najlepiej jak umie. Za wcześnie na zamartwianie, musisz czerpać przyjemność z seksu a przy okazji zająć się swoim cyklem nie tylko ze względu na płodność ale ogólnie na Twoje zdrowie bo to najważniejsze :] PS. też jestem mniej wiecej w twoim wieku i będziemy się z partnerem starać o potomka :]. Grunt żebyś nie miała żadnych wątpliwości co do partnera

Gość gość
Po prostu musicie oboje zadbać o Twój cykl i o obojga zdrowie i nie spinać się, taka moja rada :]

Gość gość
Dla chłopczyka co tylko o pukaniu myśli może i tak, dla normalnego, prawdziwego mężczyzny już raczej nie - chyba że i ona nie chce dzieci

już normalny mężczyzna ha ha, w pewnym wieku utwierdza się że dzieci są niepotrzebne, a jakbym chciał tylko pukac, TO NIE WIĄZAŁ BYM SIĘ Z JEDNĄ, myślisz że facet będzie dymal całe życie jedną bez miłości?

Gość gość
jedna bez miłości? oczywiście że nie - nie byłby prawdziwym mężczyzną. Otóż tacy są z kimś z miłości, troszczą się nie tylko o siebie ale przede wszystkim o swoją kobietę. I na szczęście jeszcze tacy nie wyginęli

Gość gość
Dobrze ci tak. Jak można w tym wieku pchać się w pieluchy i jeszcze być z facetem który ma cie w d***e

Gość gość
Jak można napisać że 'dobrze jej tak"? Takie to przyjemne kiedy ktoś podejrzewa u siebie bezpłodność a chce mieć dzieci? I to jej ciało i życie wiec niech się pcha w co chce a po 3 nigdzie nie było napisane że facet ma ją w d***e - wniosek wyssany z palca

jedna bez miłości? oczywiście że nie - nie byłby prawdziwym mężczyzną. Otóż tacy są z kimś z miłości, troszczą się nie tylko o siebie ale przede wszystkim o swoją kobietę. I na szczęście jeszcze tacy nie wyginęli .... dziewczyna zarzucila mi że jak nie chce dzieci to oznacza że chce ją tylko pukac, czytaj że zrozumieniem. DLATEGO NAPISAŁEM ŻE JAKBYM NIE KOCHAŁ, TO NIE PUKAL BYM TYLKO JĄ CAŁE ŻYCIE

Gość gość
To jakieś prowo. W tym wieku tylko patologia ma dzieci

a jak mamy ci pomóc? Narządy wymienić? Jeżeli jesteś bezpłodna to my nic nie zrobimy (w co wątpię, po prostu masz nieregularne cykle, więc idź się ogólnie przebadaj). Swoją drogą - dziecko z kimś kogo nie jesteś pewna? A i normalny okres starania się o dziecko to nawet to dwóch lat ;)

Gość gość
Czytam ze zrozumieniem, przecież piszę to samo co Ty! Ale nadal sie nie zgadzam że bezpłodna to ideał..

Gość gość
Czemu patologia? Nie jedna taka ma więcej oleju w głowie niż niektóre 30

Gość gość
powinnaś udać się do ginekologa na szczegółowe badania. O bezpłodności mówi się, gdy kobieta stara się o dziecka po upływie roku. Nie nakręcaj się tak na dziecku. Psychika odgrywa tutaj ważną rolę. Gdy ja się starałam, popadałam w obsesję. Dopiero gdy przystopowałam, przestałam zajmować się zajściem w ciążę, zaplanowałam sobie remont to udało mi się zajść.

Gość aleksandra999
ale o czym wy mówicie Ona ma 30 lat i tak samo jak ja chce dziecka , moje obawy wynikaja z tego ze staramy sie o dziecko i nadal nic , i po prostu boje sie ze On z czasem przestanie mnie postrzegac jako kobieta która moze dac mu to dziecko , i przestraszy sie tego