Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Ona mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość

od pół roku mieszkamy razem a seks uprawiamy 2-3 razy w miesiącu. Nie wykazuje zadnej inicjatywy, a ja za nią łażę jak pies i nic z tego. Ciągle śpiąca, ciągle coś ważniejszego ma do roboty. Mówi że mnie kocha. To co ja mam walić konia po kątach?

Gość gość
Miłość to nie tylko seks, erotomanie :O Ona Ciebie naprawdę kocha, a tobie zależy tylko na seksie :O

Gość gość
Ale seks też jest ważny w związku. Chodzi przy mnie nago, ja się nakręcam i tyle. Idzie sobie spać

Gość gość
może ona jest tak jak ja rozczarowana związkiem z tobą. Ja tez z moim facetem mieszkam 8 miesiecy i z każdym miesiacem miałam coraz mniejszą ochotę. Czemu? ciągle się mnie czepia, ciagle mu cos nie pasuje, krytykuje a sam palcem nie kiwnie, nie pamięta o przytulaniu czy całusach bo dla niego liczy sie tylko seks. I co, ja mam po tym wszytskim miec ochote na seks z nim? wole isc spac

Gość gość
gość może ona jest tak jak ja rozczarowana związkiem z tobą. Ja tez z moim facetem mieszkam 8 miesiecy i z każdym miesiacem miałam coraz mniejszą ochotę. Czemu? ciągle się mnie czepia, ciagle mu cos nie pasuje, krytykuje a sam palcem nie kiwnie, nie pamięta o przytulaniu czy całusach bo dla niego liczy sie tylko seks. I co, ja mam po tym wszytskim miec ochote na seks z nim? wole isc spac . Ja wolałabym zerwać z takim chłopakiem, a nie trwać w bezsensownym związku.

Gość gość
Ale ja ją przytulam, komplementuję daję buziaki. Jestem dobry dla niej

Gość gość
Ja wolałabym zerwać z takim chłopakiem, a nie trwać w bezsensownym związku. _____ Dlatego ja juz jestem na granicy zerwania, kochałam go dlatego potrzebowałam czasu na podjęcie decyzji o zerwaniu. Mam dosyc tego zwiazku, tego ze mnie dołuje i wytyka i wbija szpile każdego dnia. I wielce jeszcze zdzwiony ze ja nie mam ochoty na seks i jestem oziębła:-(

Gość gość
Może Ona też już mnie nie kocha?:(

Gość gość
Tak jest, takim to kopa w doooope i koniec

Gość gość
być może cię nie kocha... wiesz, ludzie jak z soba zamieszkają to szybko się weryfikują. Być moze jest mnóstwo cech które ją w tobie denerwują, może nie poswiecasz jej czasu nie dbasz o nią lub nie spełniasz jej oczekiwań. A może wręcz przeciwnie, jesteś "dupowłazem" który zagłaskują ją na śmierć. W każdym razie nie jest normalne ze w świezy zwiazku ktoś nie ma ochoty na seks.

Gość gość
Ja wolałabym zerwać z takim chłopakiem, a nie trwać w bezsensownym związku. _____ Dlatego ja juz jestem na granicy zerwania, kochałam go dlatego potrzebowałam czasu na podjęcie decyzji o zerwaniu. Mam dosyc tego zwiazku, tego ze mnie dołuje i wytyka i wbija szpile każdego dnia. I wielce jeszcze zdzwiony ze ja nie mam ochoty na seks i jestem oziębła . Nie czekaj, nie marnuj ani jednego dnia z tym facetem. Jeżeli Cię tak traktuje, to nie zasługuje na związek z Tobą.

Gość gość
Dla mnie też to jest dziwne:(

Gość gość
raczej cie nie kocha, 2-3 razy w miesiacu to jakis kosmos, jeszcze zrozumiałabym raz w tygodniu ale 2 razy w miesiacu? nie kocha cie

Gość gość
up

Gość lelerka78
No ja również uważam, że to rzadko. My z mężem staramy się kochać przynajmniej te 2-3 razy w tygodniu. Rozmawiałeś z nią?

Gość lelerka78
No cóż mogę doradzić ... Hmmm... My z mężem często używamy różnych zabawek i dzięki temu seks jest bardziej świeży, ciekawszy. Ostatnio wypróbowaliśmy Sex Elixir Z******te. Jeszcze nigdy nie miałam takiej ochoty na seks jak właśnie po tym.