Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczuję samotnym matkom

Bardzo współczuję kobietom które same wychowują dzieci

Polecane posty

Jestem mężatką od 10 lat, mamy niespełna 4 letnią córkę. we wrześniu wróciłam do pracy po wychowawczym. ale to już nie było to samo. znalazłam inną pracę i odeszłam. niestety nowa szefowa choć bardzo fajna jako człowiek była kiepską szefową - a raczej kiepskim przedsiębiorcom. niestety skarbówka nałożyła na nią spore kary i firma padła. obecnie jestem bez pracy ale nie musze się martwić tym co wsadzić do gara, bo mam męża który zarabia na rodzinę. oczywiście szukam pracy, ale nie muszę brać pierwszej lepszej, bo mam komfort psychiczny, ż epieniędzy nie zabraknie.

Gość gość
Ja też, i tym szukającym tatusia na siłę.

w najgorszej sytuacji sa kobiety za które wybrał los - wdowy. dwa tygodnie temu mąż miał szkolenie i wyjechał na kilka dni, to dom był taki pusty i smutny. a przecież wiem, że miał wkrótce wrócic.

Gość norma

każda kobieta powinna umieć żyć sama. mąż może umrzec każdego dnia.

Gość Długo

A ja wstydzę się swoich myśli bo kiedyś chciałam żeby mąż zmarł.To było zaraz po ślubie.Nie mogłam się odnaleźć w roli mężatki,żałowałam że za niego wyszłam.Chciałam żeby zniknął,zginął w wypadku,życzyłam mu tego każdego dnia przez około 2 lata.Teraz żałuję tych myśli.Na szczęście żyje i ma się dobrze. 

Gość Gość
Dnia 13.05.2014 o 15:10, Gość współczuję samotnym matkom napisał:

w najgorszej sytuacji sa kobiety za które wybrał los - wdowy. dwa tygodnie temu mąż miał szkolenie i wyjechał na kilka dni, to dom był taki pusty i smutny. a przecież wiem, że miał wkrótce wrócic.

Dlaczego wdowy są w gorszej sytuacji? Często faceci odchodzą bez słowa, niczym się to nie różni od bycia wdową. A wdowa ma przynajmniej rentę na dziecko.