Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serce mi mocno i szybko bije

Polecane posty

Gość gość

Co robic mam dusznosc

Gość gość
do lekarza, to może być nerwica

Gość ala545
to moze byc tez arytmia zmierz sobie dokładnie puls, ja tez mam problem z sercem :(

Gość gość
Nerwica tak ? Też ostatnio trafiłam do szpitala ! Miałam pieczenie w klatce piersiowej wędrujące do lewego ranienia, duszności i tętno 100 na minutę ! Jak można objawowo stwierdzić, że to nerwica do cholery ! Ja trafiłam do szpitala dostałam hydroksyzynę na uspokojenie i tabletkę na zmniejszenie tętna i dostałam kroplówkę z magnezem i ranigast w kroplówce i po badaniach nerek, wątroby, serca (EKG) potwierdził się refluks !

Gość gość
Nerwica albo tarczyca, dwie najpopularniejsze diagnozy forumowych znachorek :D

Gość gość
Po cholere pyta tutaj skoro jest lekarz ? My nie wystawimy diagnozy jak ja pisałam trafiłam do szpitala i potwierdził się refluks a mogłabym też powiedzieć, że to nerwica i co ?

Gość gość
A czesto to sie powtarza? Przezywalas jakis stres? Ja tez to miewam, ale to iu mnie to objawy psychosomatyczne. Ile ja sie po lekarzach nachodzilam, wyniki dobre wiec to musi byc psychika.

Gość gość
Najczesciej to mam jak sie klade do lozka serce mi wtedy tak mocno bije ze mam wrazenie ze zaraz wyskoczy mi z piersi a do tego dusznosc sie niekiedy zadaza

Gość gość
A może to refluks ? Treść żołądkowa się cofa co powoduje ucisk na serce i stąd to bicie serca i dusznośći ? Idź do lekarza bo nieleczony refluks to koszmar , choć z refluksu już nie da się wyleczyć ;/ Mam to ale sobie z tym radzę