Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem bankrutem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
jak nie mieli艣cie rozdzielnosci maj膮tkowej to te dwa kredyty s膮 r贸wniez i na jego koncie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tylko nagrac rozmowe i tak podwazyc twoja odpowiedzialnosc. Sprobuj tez zapytac prawnika czy mozna podwazyc ja bo na co fizycznie poszla ta kada? W papierach przeciez nic nie kupilas, na nic nie wydalas wiec gdzie te pieniadze. Podaj maila to napisze Ci co jeszcze mozesz zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pisz臋 to wszystko, KU PRZESTRODZE, 偶eby przeczyta艂y to te kobiety, kt贸re s膮 takie, jaka ja by艂am- naiwne, wierz膮ce, w to, 偶e m膮偶 to osoba, kt贸rej mo偶na ufa膰 pod ka偶dym wzgl臋dem, bo przecie偶 ZAWSZE b臋dziemy razem i zawsze b臋dzie o nas dba艂. I nie, nie sta艂am si臋 na szcz臋艣cie zgorzknia艂a, i nie uwa偶am, 偶e wszyscy s膮 tacy sami, i wszyscy zdradzaj膮 i s膮 skurczybykami, ale trzeba by膰 m膮dr膮 kobiet膮 i zabezpiecza膰 si臋 na takie ewentualno艣ci, tak偶e od stron finansowej niestety. Chocia偶 tak my艣l臋, cz ja bym uwierzy艂a kilka lat temu, 偶e moja mi艂o艣膰 taki numer mi odwali? nawet gdyby kto艣 mi tak powiedzia艂 On? Mi艂o艣膰 mojego 偶ycia? nigdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No przecie偶 pisa艂am, 偶e mieli艣my rozdzielno艣膰, D艂ugi s膮 moje i odpowiedzialno艣膰 moja, bo to ja podpisa艂am umow臋 kredytow膮 z bankiem a nie on,bank 艣ciga mnie a nie jego koniec, kropka. nie mam z nim podpisanej umowy darowizny nie mam nic na papierze, on jest zbyt cwany i nawet w rozmowie ze mn膮 jak wspomina艂am o kredytach to m贸wi艂, ze to moja sprawa, moje kredyty i jak sobie wzi臋艂am to mam sobie sp艂aca膰 i 艣mieje mi sie prosto w twarz, m贸wi膮c 偶e zawsze mog臋 do niego wr贸ci膰, to mi pomo偶e ( !!!) i mo偶e zacznie sp艂aca膰 raty. U radcy by艂am ju偶 2 lata temu jak przesta艂 p艂aci膰, roz艂o偶y艂 r臋ce a raczej je za艂ama艂 na moj膮 g艂upot膮. Dobrze 偶e si臋 w g艂ow臋 nie popuka艂. b臋d臋 odk艂ada艂a jakie艣 pieni膮dze , mo偶e za rok dam rad臋 z艂o偶y膰 ten wniosek o upad艂o艣膰, wiem, 偶e wtedy przez 3-5 lat musz臋 regularnie sp艂aca膰 jak膮艣 cz臋艣膰 zad艂u偶enia a reszta zostaje umorzona.ale bardzo rzadko s膮dy w Polsce przychylaj膮 si臋 do takich wniosk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Albo moze spruboj dac mu nauczke. Wroc do niego i jakims prawnym sposobem wkrec w splacanie tych d艂ug贸w..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Postrasz go skarbowka ze naslesz, jak na lewo handluje towarem na taka kwot臋 to co艣 znajd膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 wol臋 zdechn膮膰 z g艂odu, ni偶 da膰 mu si臋 dotkn膮膰, a bez seksu to plan nie do zrealizowania, niech sypia z t膮 swoj膮 ma艂olat膮.. A teraz uciekam do pracy, musz臋 na chlebek zarobi膰, pa :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryszard Herdan
Jeste艣 jeszcze m艂oda i bez problemu mo偶esz stan膮c na nogi. Zg艂o艣 upad艂o艣c konsumenck膮. Oni s膮 teraz bardzo wyrozumiali. Odd艂u偶ysz si臋 i odstawisz windykator贸w i komornik贸w z kwitkiem. Zarabiac mo偶esz niekoniecznie na etacie np. w domu i byc sobie pani膮. Je艣li nie wiesz jak to zrobuc zapraszam na mojego bloga. Tam o tym pisz臋 i pokazuj臋 jak to zrobic choc mam 66 lat. https://pamietnikbankruta.wordpress.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prowadzenie swojego biznesu to cz臋sto droga przez m臋k臋. nie ma lekko, szczeg贸lnie jak jest si臋 zmuszonym wystawia膰 faktury z d艂ugim terminem p艂atno艣ci. ale jest na to rozwi膮zanie. nie trzeba bra膰 kredytu by ratowa膰 swoj膮 firm臋: http://mlodzinadorobku.pl/co-to-jest-mikrofak toring/

Udost臋pnij ten post