Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po ciąży zawsze wypadają włosy

Polecane posty

Gość gość

też tak miałyście? Jak sobie z tym poradziłyście jestem już kilka m-cy po porodzie a włosy wciąż mi wypadają, niedawno skończyłam karmienie naturalne i zastanaiwam się co zrobić żeby jakoś te włosy ogarnąć?

Gość gość
Normalne, że po ciązy wypadają włosy. A nie zauważyłas, że w czasie ciąży zupełnie nie wypadały :) teraz muszą nadrobić zaleglości.

Gość gość
Niesyeyy po każdej z 3 ciąż jak kończyłam karmić piersią wypadały strasznie, brałam dalej witaminy i po kilku miesiącach przestały i później juz jest spokój.

Gość gość
A mnie nie wypadały ani w ciąży ani po porodzie

Gość aśka34_db
Mnie też wypadały włosy garściami po porodach.Lekarka zaleciła mi łykanie tabletek kolagenowych żeby wzmocnić włosy i po 2 miesiącach już zobaczyłam różnice.Teraz pure collagen łykam codziennie i widze dużą różnice .Odrastają mi nowe włoski i dodatkowo wzmocniłam paznokcie. Ja kupuje tabletki tanio na stronie noblemedica.pl :-)

Gość lewanda8
Spróbuj bio silicę, powinna pomóc, mi przynajmniej pomogła, zawiera najwięcej skrzypu polnego i cystynę. Włosy też ładnie błyszczą, nie są "suche" i lepiej się układają.

Gość gość
Wypadaly mi wlosy i jeszcze mialam problemy z zebami.

Gość gość
WON SPAMERSKIE D****I!!!! Na wypadanie włosów po ciąży nie pomoże faszerowanie się żadnym bio sraragenem ani innym g00wnem, te włosy muszą wypaść i odrosnąć, to jest wynik zmian hormonalnych!!!!

Gość gość
Dokładnie tak, taka fizjologia organizmu.