Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Temat o piwie, dyskusja, wymiana wrażeń, recenzje

Polecane posty

Jak zapewne wiecie poprzedni temat został zaspamowany przez idiotki robiące sobie w nim swój prywatny czat do ploteczek albo atakujące moją osobę. W tym temacie proponuje zasade zero tolerancji - posty napisane nie na temat(tzn. nie dotyczace bezpośrednio tematu piwa) mają byc ignorowane i zgłaszane do usunięcia. Jak wiecie lubie piwa z mniej znanych browarów. Dziś chce wam polecic piwo Komes Poczwórny bursztynowy warzone przez browar fortuna. Mimo iz ma az 10% alkoholu, prosze sie nie przerażać - nie czuć tego w smaku. Piwo te kupiłam w promocji w Żabce - 2 piwa po 4 zł, czy promocja dalej obowiązuje nie mam pojęcia. Piwko bardzo dobre, nietypowo smakowało, smaku nie dało sie porównać z koncernówkami typu Tyskie albo Lech. ogólnie polecam. :) Mam nadzieje że temat sie przyjmie i polecicie mi tez swoje ulubione piwa, może dzięki temu odkryje sama coś ciekawego :) // // // //

Gość gość
witaj Lookrecja ;)

Gość gość
leszek jest najlepszy :D ale do tego jeszcze namysłów, żywiec, raczej takie popularne. najlepiej w marketach kupować bo zawsze na promocję można trafić. ja preferuję polomarket, ostatnmio właśnie lecha tam dostałam złotówkę mniej niż zwykle w sklepach