Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupotą ludzi jest dobijajaca

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie wrócilam z placu zabaw na ktorym krew ,nie prawie zalała z wsciekłosci. Jestem mama 2 ,5 bliźniaczek.moje dzieci nie sa idealne nie zawsze sie sluchaja szczegulnie jedna jest bqardziej charakterna i ciezko sie z nią negocjuje rozne rzeczy ale jedno umieja od maleńkości dziela sie wszystkim.dzis siedzac na placu zabaw z daleka uslyszalam jak starsza pani do swojej wnuczki mowi o moicah dzieciach ze tu sa te niedobre dziewczynki z ktorymi nie nalezy sie bawić.oczywiscie dziecko w podobnym wieku co moje przyjelo to do widomosci popatrzylo na moje dzieci z ktorych jedna siedziala w piaskownicy a druga huśtała sie na huśtawce skrzywielo sie i postanowilo wrócic do domu.jak mozna dziecią opowiadac takie rzeczy o innych dzieciach,kobita wkurzona pobiegla za wnuaczka krzyczac do tego ze przezemnie i moje corkis jejs wnuczka nie moze sie pobawic.nie widziala w tym swojej winz gdyby takich bzdur dziecku nie opowiadala to ta mdala bawila by sie normnie z innym dziećmi.dodam ze opinia tej fani wynikla z tego ze jej wnuczka chcialfa ssie pohustac na hustawce nza której siedziala moja córka mimo ze obok byla druga wolna.

Gość gość
szczegóóóólnie, a tak poza tym, no ludzie to *uje!!!szkoda słów

Gość gość
Ja ostatnio byłam świadkiem babki która była z około 3l wnukiem- mały rozwydrzony dzieciak który ją.. gryzł, a babka radośnie udawała ze to zabawa :) i obgadywała do innych dewotek jakie to INNE dzieci są rozwydrzone i okropne hahaha

Gość autorka postuuuuu
Moje dzieci tez bywaja glosne i nie zawsze przyjmuja do wiadomosci to co do nich mówie ale to jest przywilej tego wieku dziecko to nie robot ktorym mozna kierowac. Nie naleze do kwok ktore chodza za dzieckiem krok w krok po placu zawbaw i stekaja nie dotykaj , nie ruszaj,nie wchodź bo sie ubrudzisz a tu spadniesz a tu nie daj zabawki bo ci dzieci zabiora( niemal codzienni jestem swiadkiem takich zachowań)moje córki sa bardzo zaradbne i samodzielne uwielbiaja bawić se z innymi dziećmi a tu jakiś babsko mnie obraza bo jej wnuczka potrzrbuje calego placu zabaw dla siebie.chociaż ,nie to pal lich ale jakim prawem moje dzeci?!

Gość gość
Bo ta kobieta obawiała się cyrku ze strony tego swojego dzieciaka

Gość gość
trzeba było tej babie zwrócic uwagę ..a nie żalic sie na forum. ja bym tak zrobiła . a z innej bajki to mnie krew zalewa jak słysze te mamusie i tatusów - areczku, tomeczku choc tu do piaseczku pobawić sie foremeczką. no żesz k***a mać, potem rosną takie muły z tych dzieci.

Gość Arielka Sharon
pamietaj cholero nigdy nie dziel przez zero 🖐️

Gość autorka postuuuuu
Chetnie zwróciła bym uwage starszej pani( czytaj wstrętnemu babsku)ale kultura mi na to nie pozwolila, jest to kobieta z sąsiedniej ulicy akcja ta rozegrała sie niemal pod moim domem a że jej wnuczka jest w tym samym wieku obawiam się że z nasze dzieci trafią do tego samego przedszkola i pewnie bediemy sie codziennie widywać.