Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawlii

co jest nie tak z tymi okularami?

Polecane posty

Gość lawlii

zrobilam sobie u optyka nowe okulary, pobral moc z poprzednich. niestety, nie moge w nich chodzic, oczy bola, szczypia, boli glowa. bylam u niego, troche mi je podgial, bylo niby lepiej ale w sumie dalej to samo. bylam nawet u innego optyka, by sprawdzil czy obie pary okularow maja te same parametry. i maja. to ja juz nie wiem bo ja zwariuje:/ dalam prawie 400 zl za nie:/ ide jutro do mojego optyka, ale co moze byc przyczyna??? oczy sie mecza, a w starych okularach jak reka odjal

Gość gość
moze tamte byly zuzyte a to szkla czy plastik?

ale jak zuzyte? od poczatku jak zalozylam poprzednie dobrze m isie je nosilo, a z tymi jest od poczatku beznadziejnie. plastiki - mam spora wade.

Gość gość
dlugo je mialas?

te poprzednie 1,5 roku, ale wydaje mi sie ze to nie ma znaczenia - nigdy wczesniej nic mi sie takiego nie zdarzylo, po zalozeniu nowych, nieraz mocniejszych okularow zle wrazenie trwalo tylko chwile i zaraz po paru minutach sie oczy przyzwyczajaly:/

uppp no tak temat o brodatej conchicie to popularny, o bogusce siedleckiej tez, ale jak czlowiek ma prawdziwy problem to juz nikt sie nie odezwie:/