Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy TEZ MARZYCIE BY PRACOWAC W BANKU WG MEJ RODZINY TO PRESTIZ NAJWIEKSZY

Polecane posty

Gość gość

ciagle tylko mowia jaki to prestiz praca w banku i jakie wielkie pieniadze sie zarabia...juz mam dosc. poszlam na studia z zamilowania inne nic chcieli bo humanistyczne a teraz ciagle s;lysze czemu nie poszlam na ekonomie i ze moglabym w banku pracowac itd..czemu dla ludzi to taki prestiz ?

Gość gość
moj facet pracuje w banku i wcale to nie sa kokosy jak sie wszystkim wydaje... poza tym mega stres, wykonywanie planu, mobbing etc.

Gość gość
bo moze twoj facet nie pracuje w miescie kolezanka pracuje w wawie i ma spokojnie 4 tysiace na reke a pracuje w aliorbanku

Gość Arielka Sharon
ja marzylam ale poznanskie klany nie daly mi szansy musialam to zrobic na wlasna reke

Praca w banku dzisiaj nie różni się od pracy na słuchawce, wciskasz ludziom produkty, srety, pierdety i ubezpieczenia. Poniżasz się, włazisz w doopę klientom, słuchasz kłótni o kolejkę do kasy itp. I tak dostajesz zjeeeby za niedopełnienie limitów. Bajka :)

Gość gość
kolejny głupawy temat kolesia od ulubionego słowa "PRESTIŻ" sio, pastiżu

Gość gość
I PRAcUJE DOPIERO 3 LATA A JUZ AWANSOWALA NA menadzera produktu kredytowego w aliorze.co roku awansowala praktycznie wiec kariere zrobila szybka.

Gość gość
jaka nowomowa ? nie klamie kolezanka jest w aliorbanku menagerem produktu kredytowego. i zarabia 4 tysiace albo wiecej.praca fajna i ona sobie chwali.

Przecież wiem, że oni mają takie pokręcone stanowiska w bankach. Dziś już nie jesteś kasjerem, tylko doradcą indywidualnym klienta i takie tam.

Gość gość
Zwykla praca biurowa. Chyba, ze jesteś na wysokim stanowisku. Takie myslenie jest typowe dla prywitywnych rodzin i narodów.

Gość gość
doradca klienta okey ale sam przyznasz ze menager to juz cos...to szef ktory rządzi innymi;0

Daj spokój. Piękne, puste nazwy. Użeranie się z "raciarzami i renciarzami", jak to mawia kolega "doradca indywidualny", o klientach przychodzących spłacać raty lub pobierać należności, wciskanie kart do kont biednym dziadkom, albo kont internetowych ludziom, którzy komputera na oczy nie widzieli to nie żaden prestiż.

Gość gość
kubek z kawa to chyba lepiej byc w banku zatrudnionym niz byc nauczycielem w szkole.. sam powiedz ze wiekszy prestiz pracowac w banku niz w szkole

Może dla Twojej babci czy dziadka. Ja wiem jak ta praca wygląda i z prestiżem nie ma ona nic wspólnego.

Gość lolopopo
ta..prestiż, wyścig szczurów wśród biurew gotowych na wszystko, żeby tylko iść do przodu....a nóż do przysłowiowego wbijania w plecy noszą na codzień ze sobą... zresztą, jak wszędzie wśród biurew 🖐️

Gość gość
eeeeeee

Gość gość
Ludzie, jaki prestiż?! Te tytuły to przykrywka dla uzerania się. Tez byłam i kierownikiem katedry na uczelni i dyrektorem kursu (menadzerskie stanowiska, a jakże) i oznacza to, ze latasz za wszystkimi, pilnujesz czy wszystko zrobili, odwalasz mnóstwo papierkowej roboty, a jak ktos nawali ty musisz znaleźć rozwiązanie na wczoraj. I oczywiście jak ktoś ma problem, to tobie się skarży i ty musisz rozwiązywać. Ale prestiż, wow. Zresztą prestiż to ocena subiektywna, czyli sprowadza się to znowu do tego 'co ludzie pomysla', czyli w efekcie co pomyśli pani Jadzia z 3 pietra. Jakie to typowo polskie :-) i za to kierowanie katedra (=uzeranie sie 24/7) dodatek 1000 zł. Nie, dziękuje, wolę zwykle prowadzenie zajęć.

Gość gość
buhehhe prestiz to ma kierownik banku albo dyrektor wiec ta kolezanka co menagerem jest w sumie to ma prestiz ale inni nie.