Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY POZWOLILIBYSCIE CORCE BYC Z FACETEM KTORY MA PATOLOGICZNA RODZINE

Polecane posty

Gość gość

chlopak super ,dobry i mily oraz wyksztalcony ale jest ale jedno: pochodzi z rodziny patologicznej i jego ojciec jest pijakiem i siedzi w wiezieniu i bracia zeszli na zle drogi tez i kradna i w ogole oni byli biedni zawsze ... chlopak mojej córki nie utrzymuje z rodzina kontaktu i sam sie wstydzi jej ale ja sama widze ,że sąsiedzi mi obrabiaja tyłek ,że pozwalam córce na zwiazek z kims kto ma takie pochodzenie złe itd.. moja córka jest ładna i wykształcona i nasza rodzina jest poważana.. wczujcie sie w sytuacje moją ..jestem matką..jakbyscie sie zachowały jako matki?czy nie mialybyscie oporu przed takim chlopakiem dla córki? wiem,ze rodziny sie nie wybiera i ze on jest super itd..alle jednak to z jakiej rodziny pochodzi przyszly zięć jest wazne..prawda?

Gość gość
MASZ RACJĘ TROCHE. GENY TO GENY

Gość gość
widac sama jestes patol......normalny czlowiek ma rodzine do obgadania tematu:P

Gość gość
Wiesz mam już nastolatki w domu. Sama też pochodzę z domu patologicznego. Przemoc psychiczna i fizyczna. Właśnie mąż mnie zabrał z tego domu, pomógł, a byliśmy wtedy dzieciaki, wierz mi. Teście z koleii to wykształceni ludzie, goniący za pracą. Nigdy nie robili problemów, aby mąż się ze mną spotykał, ożenił. Dodam, że stosunki z teściami mam normalne, ani zażyłe, ani negatywne. Jesteśmy małżeństwem wiele lat, Wychowałam swoje dzieci bez przemocy, w miłości i przede wszystkim mogą zawsze na mnie liczyć. Jesli parner twojej córki jest dobrym człowiekiem, nie oceniaj go po rodzinie. On nie jest niczemu winny. Mojej córce także pozwoliłabym być z takim człowiekiem. Poza tym Ty i tak zapewne nie masz zdania. Córka idzie za głosem serca, a Ty jako matka powinnaś ją wspierać. Ona jest dorosłą osobą i wie co robi. W ogóle to człowiek uczy się na błędach. Takie jest życie. Jak ich życie się ułoży, tego nikt nie jest wstanie przewidzieć. Najważniejsze, że to dobry człowiek, dobry dla córki i pracowity. sama widzisz, że jest inny niż jego rodzina.

Gość gość
Hahaha, co za idiotka. Lepszy na pewno będzie debil z bogatego domu, albo ćpun albo ktokolwiek. Byleby miał wykształconych rodziców! Bo przecież rodzina jest najważniejsza a nie to jakim jest człowiekiem. :D Mam pomysł - każ córce z nim zerwać, żeby musiała wybierać między Tobą a nim. Cokolwiek ona wybierze ten biedny facet nie będzie musiał utrzymywać kontaktów z taką idiotką jak Ty i wszystkim wyjdzie to na dobre!

Gość gość
GENY TO GENY I NIE POZWOLILABYM

Gość gość
żadne geny. Znam rodzinę. Rodzice wykształceni, porządni, eleganccy, a dziecko narkoman, pyskuje do rodziców, rozwydrzony dzieciak, który wszystkich wkoło rani i obraża

Gość gość
NiC nie rozumiecie ludzie... Jego rodzicie sa prości i niewykształceni .Ja natomiast tak. Ludzie postrzegaja to dziwnie ,że taka osoba jak ja na stanowisku pozwala córce spotykać sie z kims z takiej zdegenerowanej rodziny, Ich znaja ludzie i wiedzą ze to patologia i nędza. Dziwią sie ,ze moja córka zadaje sie z chlopakiem z takiej biedy i zapewne kojarzy sie im on tez jako taki brudas i biedak..i ja sie troche z tym zle czuje..ze oni smieja sie po kĄtach z kim ma córka sie zadaje a mogłaby miec kazdego i z fajnej rodziny na poziomie . lUDZIE MNIE CIAGLE PYTAJA OD KOGO MOJA CÓRKA MA CHLOPAKA I Z JAKIEJ RODZINY..MIASTECZKO MALE I KAZDY SIE ZNA I MI WSTYD PRZYZNAC ZE WLASNIE OD "NICH" JEST MÓJ ZIĘC PRZYSZLY....CZYLI OD "TYCH PATOLOGICZNYCH" Oni nawet z Mopsu korzystaja i kazdy ich zna.. Na moim miejscu tez byscie sie wstydzily przed ludzi przyznac sie z kim wasze dziecko sie zadaje bo zawsze pada pytanie :"od kogo i z jakiego domu jest ta osoba".

Gość gość
Ty faktycznie jesteś tępa. G***o Cię obchodzi co sobie inni myślą? Obrzydliwe, małomiasteczkowe podejście "co inni powiedzą". Lepiej się spotykać z facetem z dobrej rodziny, który by ją prał po kryjomu, ale ludzie nie będą gadać. Niby taka wykształcona i na wysokim stanowisku a we łbie siano. :o To chyba prowo,bo aż trudno uwierzyć w istnienie takiej debilki jak autorka

Gość gość
słuchaj dziewucho smarkata bo jestem starsza;to nie prowo tylko tak jest w malych miastach. mieszkasz w duzym to wiesz ,ze gender tam dotarlo dawno a u nas każdy patrzy na to co ludzie mówia i plotki niszczą innym zycie.zamieszkaj na wsi ,tego ci życzę.poznasz wtedy co to znaczy jak ludzie plotkami zatruwają zycie .

Gość gość
Kobieto, jakie gender, o co Tobie chodzi? Jaki to ma w ogóle z tematem? Że niby w dużym mieście chodzą po ulicach transwestyci i nikogo to nie dziwi? Bo nie rozumiem. Jeżeli tak myślisz, to Cię zawiodę. Znajomi ludzie też plotkują ale poważne, dorosłe osoby mają w doopie cudze plotki, wiesz? Nie wciskaj mi jakiegoś kitu, że plotki niszczą życie, bo mam rodzinę na wsi i wiem jak to wygląda. Można sobie samemu na własne życzenie niszczyć życie, żeby tylko ludzie nie plotkowali. Ale cóż, czego się po Tobie spodziewać, pewnie sama chłopaka chwalisz przy ludziach a za plecami obrabiasz mu tyłek. Że przecież z patologicznej rodziny, a fe, niegodzien córki takiej osobistości jak Ty, bo przecież co ludzie powiedzą. Jak już mówiłam - każ córce wybrać, niech przynajmniej ten biedny chłopak trzyma się z dala od takiej obłudnej rodziny. I droga koleżanko, nie wiesz ile mam lat, więc stwierdzenie "dziewucho smarkata" jest trochę z doopy wzięte, ale w sumie dlaczego miałabym się spodziewać krztyny mózgu u kogoś takiego. ;)

Gość gość
wiesz autorko, moja mama tak mi własnie odradzała związek z obecnym mężem, tez jest z patologicznej rodziny, obraziłam się na matke, ze co ja obchodzą jego geny i finanse. Niestety,ale dzis widze że miała racje. widzę że ma słabosc do alkoholu, musi się ostro pilnowac, najlepiej nie pic wcale.Nie raz był chamski wobec mnie, dobrze ze nikt tego nie widział.no i nie jest zaradny finansowo,porażka. Gdyby nie ja dawno byśmy w długach tonęli,bo on zna tylko taki sposób jak sobie polepszyć, wziąc pozyczke

Gość gość
autorka to tęęęęępa sucz, która robi sobie dobrze do swojego dyplomu z zawodówki, że taka niby wykształcona :D a słoma z butów wystaje :D

Gość gość
nie piszcie tak,jej nie chodzi o jego wykształcenie, ja rozumiem temat, matka moja tez tak uważała ,byłam na nią wściekła, ale niestety żałuję że jej nie posłuchałam, na każdym niemal kroku wychodzi z niego wychowanie w patologicznej rodzinie, z poczatku się starał, wiadomo jak to na poczatku z wiązku, nie jest w sumie złym człowiekiem ,ale te jego skłonnosci do robienia długów, do alkoholu, morze łez wylałam przez niego.Nieraz jak cos powie w kłótni to jakbym jego ojca słyszała

Gość gość
jasne.. ja tez mam faceta z patologii i jest doktorem na uczelni i wyklada budownictwo...i co ???szczeka spada wam??

Gość gość
hehe

Gość gość
to ta sama dziewczyna ktora zalozyla temat ze nie zaprosi rodzicow na slub>prowo