Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pavlo1985

Rockowa playlista

Polecane posty

Gość Pavlo1985

Witam wszystkich faanów rocka i nie tylko. Postanowiłem na tym temacie zebrać najlepsze moim zdaniem urwory rockowe. Nowy utwór będzie dodawany przeze mnie przynajmniej raz dziennie. Zapraszam do współtworzenia playlisty wszystkich chętnych. Osobiście będę starał się znajdywać mało znane utwory rockowe,które warte są moim zdaniem uwagi,a Pierwszy polecany przeze mnie utwór to "Break me down" mało znanego zespołu Our Waking Hour www.youtube.com/watch?v=Tfe0GsXqTa4 Miłego słuchania

Kolejna propozycja to połączenie gitar i fortepianu (bądź pianina). Zespół A king in wait z utworem "Faces of misery" www.youtube.com/watch?v=4wMwuHVcnGA

Nie znałem scotta stapp'a do tej pory :) Pora na coś z pogranicza rock/metal. Zespół Heartist z utworem "Rhinestone" www.youtube.com/watch?v=bwJF2q5d5TQ

Idealna barwa głosu wokalisty.Aż dziw bierze,że zespół nie zrobił jeszcze światowej kariery. Daybreak Embrace z utworem "Suffocate" www.youtube.com/watch?v=WgIFOXc-b0I

Pora na trochę chrześcijańskiego rocka. Zespół Disciple z utworem,w który sprytnie wplecione zostały biblijne wersy "Once and for all" www.youtube.com/watch?v=NryE8daUauc