Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z moja dziewczyna tylko dlatego, że boje sie samotności. Nie kocham

Polecane posty

Gość gość

jej ale nie umiem bez niej zyc

Gość gość
To się zdecyduj w końcu.

Gość gość
no to dales do myslenia wielu kobietom teraz. moj facet mowi ze kocha nie umie zyc beze mnie i to wdze...hmm moze mnie nie kocha? a tylko nie chce byc sam?

Gość gość
a dlaczego boisz się samotności? przecież nikt za ciebie nie umrze..

Gość ramonia
no to mój chyba też boi się samotności , jest ze mną 25 lat !!!:D

Gość gość
ludzie są ze sobą z różnych powodów nawet jak już miłość wygasa, jeśli im ze sobą dobrze to o co chodzi?

Gość gość
Jak mam być szczery byłem w czymś takim z kobietą ale do tego ona była nie w moim typie i z czasem się okazało że chamska wobec mnie, roszczeniowa i unikała na ile się da seksu więc sobie dałem spokój, jak by mi było z nią dobrze to pewnie bym nie odchodził no ale nie było, to był koszmar w pewnym momencie.

Gość gość
założe się o co chcesz, że gdyby nie odmawiała seksu to nadal byłbyś z nią, zniósłbyś i tę postawę roszczeniową i jej chamstwo :classic_cool:

Gość gość
Znam taki przypadek osobiscie ona lat 20-25 on 40-45 , i robi jak głupi jej nadzieje i tkwi w tym zwiazku .Nawet w łóżku jemu nie jest zbytnio dobrze strasznie mnie w******ja tacy faceci , bo albo w lewo albo w prawo , a najgorsze że tamta młoda i głupia i zakochana się z nim meczy

Gość gość
jej ale nie umiem bez niej zyc x tak tylko może napisać facet albo to provo jak można samemu sobie zaprzeczać boisz się żyć?ona jest Twoim ochroniarzem?czy też utrzymuje Cię i organizuje Ci życie? nie oszukuj jej,że ją kochasz,skoro jesteś pewien ,że nie nie bądź egoistą,może gdzieś jest ktoś ,kto będzie ją kochał

Gość gość
"2014-05-14 07:43:20 [zgłoś do usunięcia] gość założe się o co chcesz, że gdyby nie odmawiała seksu to nadal byłbyś z nią, zniósłbyś i tę postawę roszczeniową i jej chamstwo cool.gif " Akurat seks był ostatnią rzeczą która wpłynęła na to że uciekłem od niej ale na pewno też pogorszyło się przez to i nie ma co tu ukrywać, bo seks 2 razy w miesiącu to nikomu normalnemu by nie odpowiadał, tym bardziej na początku znajomości, ale były problemy z nią o wiele poważniejsze i to zadecydowało o rozstaniu, potem się okazało że to była słuszna decyzja bo nieźle się na mnie zemściła.

Gość gość
"tak tylko może napisać facet albo to provo jak można samemu sobie zaprzeczać boisz się żyć?ona jest Twoim ochroniarzem?czy też utrzymuje Cię i organizuje Ci życie? nie oszukuj jej,że ją kochasz,skoro jesteś pewien ,że nie nie bądź egoistą,może gdzieś jest ktoś ,kto będzie ją kochał" jak ktoś jest brzydki to morze sobie pomarzyć o tym że ktoś będzie taką osobę kochał, powstają potem związki takie a nie inne znam bardzo wiele takich przypadków i Ci ludzie są ze sobą bo im razem dobrze ale jakiejś miłości tam nie ma co najwyżej przywiązanie.

Gość gość
przywiązanie to też dobry powód, choć raczej dotyczy ludzi starszych, którzy wielkie uniesienia miłosne mają poza sobą

Gość gość
że ktoś jest dojrzalszy,to nie oznacza ,że nie ma szansy na wielkie uniesienie jak to zostało powyżej napisane i niech ktoś nie bzdeci o brzydocie,bo wystarczy poprzyglądać się na ulicach jakie to pary chodzą uroda to ma znaczenie może u nastolatków i 20ltaków,no i teraz kasa,dojrzali stawiają bardziej na "wnętrze" i to co kto sobą reprezentuje

Gość gość
już widzę te uniesienia miłosne w wieku 70 lat, albo po 40-50 latach w związku z tą samą osobą :classic_cool: