Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytulanko

Polecane posty

Gość gość

kobitki drogie staraczki, czy wy wiecie, że od przytulania się w ciążę nie zajdzie? facet wam musi wsadzic i sie tam spuscic. jak wy sie ciagle tak przytulacie to jakim cudem wy chcecie byc w ciazy ja sie pytam.

Gość gość
Może jak gdzieś tam się pojawi prejakulant,to jakimś cudem dostanie się do środka i włala:D

Gość gość
słabo mi jak widzę te tematy, też sie staram o drugie dziecko, ale ludzie... no przecież nie mamy po 15 lat zeby tka pisac. juz nie mowiac o tych sluzach i innych opisach. podnosi mi sie

Gość gość
Macie problemy, naprawdę. Może mi też to trochę przeszkadza, ale niech sobie każdy mówi jak chce. Jeśli nikt nikogo nie obraża tak mówiąc to niech sobie mówi jak chce, przytulanko, serduszkowanie, tempka czy jakkolwiek inaczej.

Serio tak piszą? Nigdy nie czytalam tematow staraczek. Raz widzialam tylko wpis gdzieś ze jakas laska będzie sie przytulać z mężem

Gość gość
Preejakulat chyba :D Serduszkowanie lol

Gość gość
Przytulanko, serduszkowanie, owulka, malpka....ludzie co to za szyfry!?

Gość gość
to szyfr staraczek - sraczek serduszkowanie jest najlepsze <3

Gość mosiaczek to cipowaty nick
i te ichnie nicki: mosiaczek, malutka dziewcynecka, izunia, alusia... tfuj! Paw az dlawi w przelyku!

Gość gość
A co znaczy serduszkowanie?

Gość gość
serduszkowanie=roochanie:D

Gość gość
No, w każdym razie tematy nieudacznic, posługujących się infantylną nomenklaturą, pokazują jak na dłoni że jednostki niedojrzałe faktycznie nie powinny mieć dzieci.

Gość gość
Oj tam, oj tam. Dojrzałe, niedojrzałe.... kto by się przejmował. Przecież bejbik tak cudnie wygląda w wózeczku, można go powozić, poprzebierać i takie tam :)

Gość gość
jeszcze kocham sformułowanie: staramy się o dzidzie :D

Gość gość
Dziś jedna z/a/j/e/b/a/ł/a z tekstu "chciałabym mieć DZIDZISIA":O

Gość gość
no właśnie forum jest anonimowe, nie widać nas i tak ciężko napisac "uprawiałam sex...." to chore, że ludzie się tego wstydzą, tak jak medycznych terminów narządów płciowych. nikt nie mówi "penis, wagina" tylko jakiej bajkowe terminy

Gość gość
ewidentnie im się to na mózg rzuciło. ciekawe czy mają świadomość, że dzidziś potem urośnie i po roku już nie będzie taki kochaniusieńki i malusienieńki...

Gość gość
bejbiś to moja corka mowi na swoja lalke, ale ona ma niecale 3 lata. Te od serduszkowania i starania sie o dzidziulka sa w sumie na podobnym poziomie:D

Gość gość
Ta od dzidzisia,dziś 9 dni przed okresem dopatrywała się ciąży w swoich sinych brodawkach:O nie,no ja kur/wa nie wytrzymam

Gość gość
Najlepsze jest jak opisują swój śluzik :D. No i te ich wyimaginowane objawy ciąży: "dzisiaj mam srakę. Zazwyczaj mam srakę 2 dni przed okresem, ale teraz jest 3 dzień przed okresem. Czy ta zamiana oznacza ciążę?!" Mogę już kupować wyprawkę dla bejbusia :D"?

Gość gość
Albo małpka trwała zwykle 6 dni a teraz tylko 5,czy to ciąża?:D

Gość gość
chcialabym poznac kilka tych od serduszkowania ciekawe czy na codzien tez uzywaja takich sformułowań, ciekawe czy to "normalne" (oczywiscie na pozór) kobiety czy tego ich jebla na punkcie bejbikow widac na codzien... kurcze mam 4 mies córe nie staralismy sie zbytnio poprostu poszlismy na zywioł wiec nie wem moze jakbym miesiacami albo latami nie mogla zajesc tez by mi odwaliło no ale ten ich "szyfr" to jest przeginka macie jeszcze jakies perełki staraczek? bo ja nie moge nic znalesc

Gość gość
Najpierw serduszkują,a potem testują i z uporem maniaka doszukują się pod każdym możliwym kątem drugiej kreski:D jeśli jednak nijak nie da się jej zauważyć,tworzą temat na kafe "brak drugiej kreski,czy możliwa jednak ciąża?":D:D

Gość gość
21:51, a wiesz co to świeca?:D

Gość gość
haha tak wiem świeca najlepszy sposób na to aby doszło do zapłodnienia (nie wiem jak to powiedziec w ich jezyku) po serduszkowaniu :P

Gość gość
Nie do zapłodnienia tylko do zafasolkowania:D

Gość gość
I seksior z teżetem tylko w płodne co by nie marnować plemniczków na serduszkowanie w dni gdzie i tak nie dojdzie do zafasolkowania:D

Gość gość
zafasolkowanie! wlasnie tego mi brakowalo!!! chyba nie bylabym przykładną staraczka :P

Gość gość
I seksior z teżetem tylko w płodne co by nie marnować plemniczków na serduszkowanie w dni gdzie i tak nie dojdzie do zafasolkowania smiech.gif nie seksior !!! przytulanko albo serduszkowanie ale zdanie konkret