Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Conchita bulwersuje tylko Polakow?

Polecane posty

Gość gość

Zagraniczne media nie sa ani zbulwersowane ani zdziwione wygladem Conchity. Raczej sa pod wrazeniem jego glosu oraz dobrej jakosciowo piosenki. W sumie to nikogo to nie interesuje. W niemieckich mediach jedynie komentuja jego droge do kariery. Za to u nas w kolko zagorzale dyskusje na temat jego wygladu. W programie publicystycznym reakcja niektorych gosci to "fee, jak tak mozna (....)" itp. Nawet prowadzacy pytal sie jak wytlumaczyli dzieciom wyglad Conchity, bo przeciez to takie straszne przezycie dla dzieci. I oczywiscie znowu debata na temat gendy. Ludzie, czemu nasi rodacy sa tacy ciemni. Dlaczego w Niemczech nie ma rozmow o gendzie, tylko u nas. Dlaczego nie mozemy sie posmiac poprostu, ot sztuka, jakakolwiek by nie byla. I jeszcze sie dziwimy, ze nasz wystep na eurowizji nie cieszyl sie sympatia. Bo cytuje"przeciez to tylko parodia" odnosnie tej napalonej dziewicy przy tarce. Ogladam polska TV od kilku dni i tylko slysze jak nasi

Gość gość
Mnie nie bulwersuje, a ciebie?

► bulwersować wzbudzać g***towne, nieprzychylne emocje; wzburzać, gorszyć x mnie tylko zniesmaczyl widok tego gościa, więc to jest bulwersacja?

Gość gość
A czemu ciebie zniesmaczyl jego wyglad? Bo mial brode? Czy dlatego ze facet mial sukienke? Tak malo ci trzeba by ktos ciebie zniesmaczyl? Pewnie widzac na ulicy transe bys plula za nim. No gratualacje takiego podejscia.

A czemu ciebie zniesmaczyl jego wyglad? Bo mial brode? Czy dlatego ze facet mial sukienke? Tak malo ci trzeba by ktos ciebie zniesmaczyl? x moje odczucia, wiele rzeczy daje takie odczucia. np zjedzenie robaka .... Pewnie widzac na ulicy transe bys plula za nim. No gratualacje takiego podejscia. x nie zrobił bym tego, bo mało mnie obchodzą ludzie i ich życie, wybory

Gość twój wspaniały mąż
Jak ja kurfa nie lubię pedałów.

i napisze jeszcze, KAŻDY MA PRAWO SIĘ BULWERSOWAĆ, wszędzie tą pieprzoną tolerancję chcą wepchac

nasz wystep na eurowizji nie cieszyl sie sympatia x i dlaczego nasz występ zbulwersował innych? dlaczego oni nie mogą się pośmiać z tego?

Gość gość
13.05.14 gość Pewnie widzac na ulicy transe bys plula za nim. No gratualacje takiego podejscia. x A ja gratuluję takiej ograniczoności myślowej jak Twoja . Roisz sobie w tej ciasnej główce że jeśli ktoś jest czymś zniesmaczony (do czego ma przecież pełne prawo, tak samo jak ktoś inny do wyrażania siebie w taki sposób jaki się jemu podoba, czy to będą obcisłe leginsy przy wadze 120 kg, czy broda plus sztuczne rzęsy i tipsy, czy białe kozaczki i skóra strzaskana na żótego brauna po solarium czy tłuste strąki włosów i workowata szara spódnica do kostek.), każdy ma prawo do swojego poziomu estetyki, i do własnego odczuwania jej,jednakże roić sobie że zniesmaczony czymś człowiek musi koniecznie być prymitywem, który pluje za kimś (??skąd się takie coś bierze??) to już wyraz wielkiego ograniczenia umysłowego i posługiwania się wyłącznie jakimiś megastereotypowymi kalkami. Tylko głupiec postawi znak równości miedzy zniesmaczeniem a zachowaniami z serii plucie za kimś. Ja także jestem zniesmaczona wyglądem Conchity, i obrażałoby mnie podejrzewanie mnie o to że plułabym za kimś,co to za pomysł w ogóle? Jakim trzeba być idiotą żeby w ten sposób rozumować...:O Mam nieco więcej niż 10 lat, a nawet jako 10 latka za nikim nie plułam. Masz bardzo dziecinne myślenie.

Gość gość
Niestety to wy jestescie ograniczeni, skoro piszecie, ze moze kogos zniesmaczyc widok drugiego czlowieka ("czy to będą obcisłe leginsy przy wadze 120 kg, czy broda plus sztuczne rzęsy i tipsy, czy białe kozaczki i skóra strzaskana na żótego brauna po solarium czy tłuste strąki włosów i workowata szara spódnica do kostek(...)") Dlatego dzieci majace takich rodzicow wysmiewaja inne w klasie, bo sa grubie albo nosza okulary. Owszem moze sie komus to czy owo nie podobac, ale zniesmaczyc???!!! A tolerancja polega na tym, by wlasny nos trzymac we wlasnych brudach, a nie komentowac wszystko dookola. Zal mi was

Gość gość
Po prostu Polacy widocznie mają większe jaja, niz reszta Europy, i nie dają sobie wmawiać ze czarne jest białe, a białe jest czarne, że facet to kobieta a kobieta to facet, mają odwagę zawołac ze król jest nagi a broda z tipsami i sztucznymi rzęsami wyglada obrzydliwie

Gość gość
Widocznie Polacy w przeciwienstwie do zachowawczych,przestraszonych,i do wyrzygu poprawnych politycznie ewropejczyków, po prostu szczerzy,i nie mają zamiaru udawać że ohyda nie jest ohydą ,

Gość gość
Jeszcze Rosjan i Białorusinów bulwersuje.

Gość gość
Polacy zostali nieco skundleni przez żydokomunę ale jeszcze zostały im sarmackie jaja :) - i dobrze wiedzą że c***a to c***a , a nie wzorzec nowego 'człowieka ' jewropy :classic_cool:

Dlatego dzieci majace takich rodzicow wysmiewaja inne w klasie, bo sa grubie albo nosza okulary. Owszem moze sie komus to czy owo nie podobac, ale zniesmaczyc???!!! A tolerancja polega na tym, by wlasny nos trzymac we wlasnych brudach, a nie komentowac wszystko dookola. Zal mi was x dzieci zawsze się śmieją z czegoś innego, to naturalne. nawet jak rodzice są tolerancyjni, I TO SĄ MOJE ODCZUCIA IDIOTKO, pisałem o przykładzie z robakiem

Gość Celsjuszsz
Widocznie tylko Polacy nie ulegli powszechnie panującym trendom, nie dali sobie wyprac mózgów. Tyle. Choć nie wierzę że tylko Polacy widzą że ta wygrana jest tylko tanim chwytem nachalnej propagandy genderyzmu.

► zniesmaczyć wywołać u kogoś niesmak - nieprzyjemne wrażenie; obrzydzić, zdegustować, zbrzydzić x MAM DO TEGO PRAWO ... a europejczycy co zrobili z polskim występie? TEŻ BYLI ZNIESMACZENI

Gość gość
P********z autorze. W samej Austrii były głosy sprzeciwu przeciw niemu/jej. Politycy i inne publiczne osoby były nieprzychylne takiej reprezentacji.

Gość brawo Białoruś
Podobno Białoruś miała wyciąć wystąp Conchity ze swojej telewizji, ale zagrożono, że jeżeli to zrobi, to zostanie zdyskwalifikowana na wiele lat z Eurowizji. I ci hipokryci mówią o tolerancji, nie tolerując tego, że ktoś może nie życzyć sobie oglądania w swojej tv dżęderu :O

Gość gość
Z resztą uważam, że Conchitę powinno się wysłać na leczenie, a nie na konkurs dożynkowych szlagierów. Sam/a w wywiadzie stwierdził/a, że żyją w nim/jej dwie osoby. Klasyfikuje się takie coś chyba pod rozdwojenie jaźni czy coś takiego.

Gość gość
Jak brakuje komus argumentow to nazywa innych idiotka. I nie widze w tym nic naturalnego, ze dzieci smieja sie z kogos kto jest gruby, ma okulary czy np. jakies uposledzenie. Ja juz w przedszkolu wiedzialam, ze sa rozni ludzie i rozne dzieci. Dlatego nigdy nie wysmiewalam innych. Bo tak nauczyli mnie rodzice. Przykre, ze niektorzy maja takie ograniczone myslenie.

Gość gość
Cóż Polacy muszą jaka reszta baraniego stada, pędzić na oślep , za pozostalymi jaśnie''oświeconymi'' Europejanami, nad skraj przepaści. Dlaczego Ty autorze jesteś taki zakompleksiony co? Bardzo dobrze ze Polacy mają odwagę nazwać rzeczy po imieniu, a popierdują słodko jak tamci, ochy achy zachwyty dla politycznego poklasku i przypodobania sie reszcie

Jak brakuje komus argumentow to nazywa innych idiotka x argument dostałas kmiocie, naucz się czytać

Gość Instynkt stadny
Drogi autorze w imieniu wszystkich polakow serdecznie przepraszam Twoj instynkt stadny,ktory pragnąłby abyśmy jak reszta euro owieczek beczeli na jedną nutę hymny pochwalne nad prześliczną brodą pana Conchity, Wiem że chciałbyś aby było tak że ''jak wszyscy to i my''niczym papugi, będziemy ich naśladować. Ale niestety,musisz przełknąc tę gorzka pigułkę,że Polacy mają własny rozum i własne zdanie, wolą myśleć samodzielnie i nie dadzą sobie narzucić niewoli umysłowej ''panoczków''z Brukseli czy Kopenhagi

Gość gość
conchita jest z******ta :D

Gość gość
Nie tylko Polacy. W Europie jest mnóstwo muzułmanów, a oni są bardziej radykalni wobec takich zachowań niż "katoland". Muzułmanie zalewają Jewropę i szybko debilowanie się skończy hi hi hi .

Gość gość
gość Niestety to wy jestescie ograniczeni, skoro piszecie, ze moze kogos zniesmaczyc widok drugiego czlowieka ("czy to będą obcisłe leginsy przy wadze 120 kg, czy broda plus sztuczne rzęsy i tipsy, czy białe kozaczki i skóra strzaskana na żótego brauna po solarium czy tłuste strąki włosów i workowata szara spódnica do kostek(...)") Dlatego dzieci majace takich rodzicow wysmiewaja inne w klasie, bo sa grubie albo nosza okulary. Owszem moze sie komus to czy owo nie podobac, ale zniesmaczyc???!!! A tolerancja polega na tym, by wlasny nos trzymac we wlasnych brudach, a nie komentowac wszystko dookola. Zal mi was x A mnie żal Ciebie,bo jesteś głupsza niż wydawało się na początku.Pisałam o tym ze każdy ma prawo do swoich odczuć estetycznych, to nie kwestia podlegająca woli, na odczucia i na to czy na coś zniesmacza czy nie-nie mamy wpływu . Zniesmaczenie to coś więcej niż nie podobanie się. I nie ma to nic wspólnego z jakimś wyśmiewaniem kogoś-piszę to już drugi raz, nie wiem czy Ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem? Dzieci mające ''takich'' (jakich?) rodziców, nie będą nikogo wyśmiewać, nawet nie przejdzie im to przez myśl. Odnośnie sprawy Conhcity, tu rzecz jest całkiem inna, bo chodzi o to ze promowanie tego zaburzenia, promowanie jako coś normalnego to promocja wynaturzenia, niszczy to też i uderza wlasne w nasze dzieci, w ich wrażliwość, i dlatego bardzo dobrze że ludzie sie temu glosno sprzeciwiają.Dobrze robią.Bo to jest demoralizacja spoleczenstwa, ideologia gender jest bardziej niebezpieczna niz sie wydaje.

Gość gość
polactwo reprezentowali nie polacy , tylko pejsate jewropeje, którzy pokazali wysrotrone i opłacone dziewki polskie jako symbol Polski ...przysparzając obciach normalnym Polakom oraz jednocześnie radując hołotę polskojęzyczną :O

Gość Treska z kreską
Estetyczna propaganda Gender. Chcą byśmy polubili coś tam, gdzie w sposób naturalny odczuwamy mdłości. Chodzi nie tylko o zmianę mentalności, ale o zmianę sposobu odczuwania świata, o zniszczenie pierwotnej i czystej naturalnej - percepcji. Za normalność mamy uznac to co nienormalne.