Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilka2

Rolnik

Polecane posty

Gość Ilka2

Witam.Mam pytanie, potrzebuje pomocy w pewnej sprawie. Otóż pomagam Teściom w gospodarstwie rolnym, a pracy jest dużo, także chce zrezygnować z pracy na umowę - zlecenie i chciałabym żeby mnie dopisali do ubezpieczenia Krus, a ja bym te składki sama sobie opłacała za siebie. Tylko nie wiem czy jest taka możliwość, gdyż nie jestem domownikiem, nie mieszkam z nimi, tylko parę km dalej dokładnie 4 km. Jeśli Ktoś wie coś na ten temat bardzo proszę o komentarz. Z góry dziękuję.

Gość Ilka2
No i czy muszę we wniosku wyszczególnić prace, jakie tam robie? Tzn. rozrzucanie Gnoju, dojenie Krów, dawanie żryć Świniom itp.

Gość ilka2
Ja zadałam tylko 1 pytanie, ale widzę już jakiś idiota się podszywa, także jak nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz Idioto !!!

Gość gość
mozesz sie sama ubezpieczyc nikt cie nie bedzie pytal co robisz ich tez sie nie musisz pytac, musisz miec tylko 1 ha ziemi na siebie

Gość gość
A no wlasnie o to chodzi ze nie mam ziemi, jakbym miala to juz dawno bym tak zrobila,.. dzieki za odp.

Gość gość
potwierdzam wystarczy jeden hektar mnie brakuje 300 arów

Gość gość
powino byc 30 arów

Gość gość
nie słuchaj tych powyżej. Mozesz się ubezpieczyć u teściów jak domownik, nie musisz miec na siebie pola

Gość gość
dzieki wielkie za odpowiedzi :) pozdrawiam :)