Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termin na koniec listopada ktoś podobnie

Polecane posty

Gość ta z 22 listopada
ja tez staram sie nie myslec o tym ze znowu moze sie to stac. probuje cieszyc sie kazdym dniem z moim malenstwem:) i juz sie nie moge doczekac kiedy sie dowiem jaka lec mojego dziecka:) a plec mam poznac za dwa tygodnie

Gość Lilianeczka ze Śląska
Ja mam prenatalne w poniedziałek ale jedne kobiety mówią, że już można poznać płeć, a drugie, że dopiero od 20 tygodnia. Ja czuję, że chłopiec. ;)

Gość ta z 22 listopada
to chyba zalezy od sprzetu lekarza. w poprzedniej ciazy w 5 miesiacu nie znalam plci swojego dzieciatka ale lekarka miala kiepski sprzet a teraz lekarz juz mi pokazal plec na usg ale nie mozna bylo rozpoznac jaka. ale za dwa tygodnie mam sie dowiedziec:) poprzednio stawialam na dziewczynke a byl to chlopczyk a teraz to juz nie zastanawiam sie nad tym:) a wolalabys chlopczyka czy dziewczynke?

Gość gość
mi też jest wszystko jedno czy dziewczynka czy chłopiec, byleby było zdrowe. Zawsze marzyłam o parce, ale teraz z perspektywy czasu przyjmę co bedzie mi dane;)

Gość gość
Dziewczyny, macie problemy z jelitami, bo mnie strasznie wszystko boli, częsty jak siadam to jakbym miała kolek wsadzony w siedzenie.

Gość luliii
też mam termin na koniec listopada, to moja piwrwsza ciąża bez powikłań, wiec puki co bardzo sie cieszę, czekam na płeć bo strasznie chce już wiedzieć:) a z problemów to mam tylko zaparcia i wzdęcia.

Gość gość
Któraś z Was zna już płeć? Można to czasem ponoć już zobaczyć koło 13 tygodnia?

Gość gość
hej ja tez listopad! strasznie sie ciesze z mojego malenstwa... z mezem nie staralismy sie jeszcze o dziecko, ale Bozia wiedziala co robi. Mam nadzieje, ze niunia bedzie zdrowa lub zdrowy, a przede wszystkim, ze maz zacznie mnie wspierac bo poki co wpedza mnie w depresje, a dzieciaczek od 11 tygodnia czuje emocje! nie chce zeby dzidzius okazal sie rozhisteryzowanym maruda z wylacznie naszej winy. dbajcie o siebie i robcie wszystko co sprawia wam radosc!

Gość gość
Mnie ostatnio dopada jakaś depresja, do tej pory było dobrze, a teraz coś się sypie. Wszystko mnie denerwuje i drażni.

Gość gość
Ja też rodzę w listopadzie i u mnie wszystko zdaje się być ok. Z wyjątkiem wagi, w 14 tygodniu przytyłam już 4 kg! Trochę się tym martwię.

Gość gość
Ja mam strasznie duży brzuch, a to dopiero 13 tydzień, a przytyłam koło 2 kg. Ale niewiem jak się powinno tyć, czy to mało, czy dużo?

Gość gość
Ja urodziłam w listopadzie ale 2013 roku :) ( dokładnie 29.11). Z tym przytyciem to różnie, ale ja przybrałam bardzo dużo- 30 kg( idąc na poród ważyłam 96 kg:( i strasznie źle się z tym czułam. Po ciąży też wyglądałam fatalnie, miesiąc po porodzie ważyłam się i waga pokazywała 83 kg. a teraz wróciłam do dawnej wagi i planuję jeszcze schudnąć:) Także nie zamartwiajcie się tak bardzo, bo da się schudnąć:) Pozdrawiam!

Gość ta z 22 listopada
witam. ja oprocz koszmarnych zaparc i bolu glowy czuje sie w miare ok:) mam duzo energii (w koncu:))

Gość gość
Mi puki co mijają mdłości, ale nadal nie mam ochoty na wiele produktów. A z dolegliwości to często boli mnie w lewym boku, bardziej od strony kręgosłupa szczególnie jak siedzę długo.

Gość gość
Ja zaczynam czuć się bardzo dobrze i pomału zaczynam cieszyć się ciąża. Mam sporo obaw, wielu rzeczy jeszcze się boję, ale jest już lepiej :-)

Ja mdłości nie mam ale mam za to codzienne bóle głowy :o Ciśnienie jest OK, a głowa boli. Czytałam, że to od hormonów ciążowych ale nie wiem czy to tak naprawdę jest. Termin z OM mam na 29 list., moja lekarka w USG mówi, że 27 list., a na prenatalnych wyszło 1 grudnia :o Na pewno 10 razy pozmienia się to.

Gość gość
ja wg położnej mam termin na 22 listopada, a na badaniach genetycznych wyszło 23 listopad, wiec jeden dzień, no ale zobzczymy jak to będzie, kilka dni w tą czy w tą nie robi różnicy, byle zdrowe było:)

Gość gość
najgorszy czas juz chyba za nami, ja czuje sie juz dobrze, tylko dopadło mnie paskudne przeziębienie, wiec leże plackiem od wczoraj:( brzuszek juz mam zaokrągląny:) a Wy?

Gość gość
dziewczyny czujecie już ruchy? są one widoczne na brzuszku? Jak samopoczucie w te upały?