Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PENIS...atrybut męskości czy zbędny gadżet ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
a jak uważasz? że to zbędny gadzet? Dla kobiet najważniejszy narząd po umysle :classic_cool:

Gość gość
nie jestem luźna, ale lubię to uczucie rozpychania, małym peniskom mówimy papa

Gość gość
I we smialyscie narzekac w temacie takim samym o piersiach. Tepe rozjechane konskimi czlonkami k***y.

Gość gość
Ja nie mam nic do małych penisów.

Gość gość
hehehehe mały siusiaczek się wk***ił? nieładnie!

Gość gość
ja też nic do nich nie mam :D a i oni nie mają nic do mnie :P mam nadzieję :)

Gość gość
Ja mam penisa normalnych rozmiarow, za to ty jestes plaska decha z ziejaca czeluscia w miejscu gdzie normalna kobieta ma wagine. Gratuluje ;)

Gość gość
Tepe rozjechane konskimi czlonkami k***y. > Przyznaj, że nigdy w życiu nie widziałEŚ penisa :D

Gość gość
z ziejącą czeluścią o proszę ;) ginekolog powiedział "bardzo ładny srom" a pewnie niejedno widział hehe więc gdzie ta czeluść, chyba w twojej doopie ;)

Gość gość
Porównywanie kobiecych piersi do męskiego penisa jest bez sensu, totalnie nieuzasadnione. Odpowiednikiem kobiecych piersi może być co najwyżej męski tors, bary, ewentualnie wzrost.

Gość gość
Chyba jak mial tam reke az po lokiec :D

Gość gość
Ja mam penisa normalnych rozmiarow, > 12 cm? ;)

Gość gość
nie wysilaj się na dowcip mam sliczną wąską bułeczkę a ty małego kuta, pewnie nie zadowoliłeś nigdy żadnej kobiety, co niektóre z grzeczności poudają, ja bym cię wyprosiła tłumacząc się okresem

Gość gość
mam dla ciebie radę poszukaj sobie kobitki ok 152cm wzrostu, takie mają mniejsze cipki, zamiast tu jechać po dziewczynach, normalne że one to lubią (mam na myśli to "rozpychanie" jak to ktoś nazwał) świata nie zmienisz a laski mają takie upodobania, tak jak męzczyźni wolą duże piersi co w tym dziwnego

Gość gość
Uspokoj sie trollu. Nie wiesz, ze kobieta musi miec hipokryzji dosc dla siebie i swojego przyszlego meza w sobie? Panie takie sa. Oburzaja sie jak sa oceniane na podstawie niedociagniec, ale same sa wstanie dowalic komus za cokokwiek w powierzchownosci albo budowie co im nie pasuje byle poczuc sie lepiej, same maja oczy przewaznie na rzeczy tak plytkie, ze je boli. Nie sadze zeby pani tutaj brala konskie k***sy w siebie. Chociaz pan ginekolog to pewnie mial ulterior motives. Zanim sie przyssie jakas i do mnie to penisa mam 15,5 centymetra i nie widze sensu oszukiwac co do jego rozmiarow obcym kobitom na necie.

Gość gość
Ale jaki bunt byl jak panowie sie otwarcie przyznali ze wola duze piersi. Az tego trolla o 'normalnych rozmiarach penisie' oskarzajacego panie o stosunki z konmi przywolal. A one zwykle pod mostem siedza.

Gość gość
15,5cm to jest całkiem przyzwoity penis.

Gość gość
tamten temat się rozmył, zeszło im się na dygresje n/t nazewnictwa

Gość gość
A to zależy, czy gruby czy cienki, gruby może być :)

Gość gość
Normalne jest tutaj najwyrazniej ze jak komus sie nie spodobaja odpowiedzi to leca teksty typu 'prawik' albo 'maly fjut' z jednej strony i 'plaska decha' czy 'rozjechana k***a' z drugiej. Oba tematy sa swoja droga bez sensu - z tymze ten bardziej bo zalolzyl go facet dla jaj. Niby panie moga miec satysfakcje z ust i palcow ale z jakiegos powodu tyle zabawek dla nich jest od palcow wieksza i ma kształt cokolwiek falliczny. A mymi 15,5 cm to nie ma sie ani chwalic ani zalic. Zwlaszcza kiedy panowie na internecie mieza sobie od o***tu i maja 19-27.

Gość gość
27? uważam że najlepszy jest taki 18-20 a uznano mnie za rozjechaną k***ę. Więc jednak wyszło na moje, jestem wąska :)

Gość gość Antytroll
Hah. Nie powinnas jednak lapac za slowka bo panowie sobie straszliwie na internetachnrozmiary zwiekszaja diabli wiedza czemu -srednia europejska to jedno ale jakims cudem kazdy polak jest przynajmnie 2,5 cm nad ta srednia jak zapytasz. 18-20 to raczej duze sa. Nie wnikam, jak wplywaja na stan twojej waginy, bo to nie moj problem.

Gość gość
Jestem dziewczyną i powiem że dla mnie duży penis zaczyna się od ok. 12-13 cm. Zaraz panie przyjdą się na mnie wyrzygać.

Gość gość
gościu antytroll wiesz, tu bardziej chodzi o grubość a nie o długość, te 18-20cm nie musi wkładać do końca ale jest grubszy to chyba jasne

Gość gość
no widzisz, czyli ty jesteś stworzona dla małych skoro uważasz je za duże, musisz mieć trochę węższą pochwę i sa takie kobiety ale prawiki mało się nie zesraja czytając niektóre posty, np. że ktoś ma życie intymne a oni nie :)

Gość gość
Prawik i desperat z normalnym (czyt. małym peniskiem) założył swój własny topik :) ale jesteś żenujący.