Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała gość

zęby

Polecane posty

Gość mała gość

dziewczyny nie wiem co robić . miałam jakiś czas temu wypadek straciłam zębów troszke . ciaże , genetyka zrobiły też swoje . w tej chwili mam 30lat . nie ma dwóch 2, poźniej z jednej strony 4,5,6, z drugiej strony nie mam 4 z dół mam wyleczony i mam swoje . tylko teraz nie wiem co robić implanty pojedyńcze . tylko na to trzeba kasy . nie wiem

Gość gość
Najlpiej implanty jeden to koszt okolo 4 tys. , a jak nie to wkladka

Gość gość
Ja nie mam 4 gornych po obu stronach, nie stac mnie na implanty mam protezki, ale nie widzac ubytkow

Gość mała gość
wkładka co to jest ? protezki jaka cena i nie widać ? ile masz lat ?

Gość gość
ip

Gość gość
?

Gość gość
zrob sobie proteze, i tak wszyscy zdechniemy wiec jaki sens wydawac 4 tys na implanta?

Gość gość
warto zrobić implanty, bo naprawdę dobrze się prezentują, ja miałam robione 3 implanty w http://www.hercka.pl/ i zdecydowanie nie żałuję decyzji

Moja ciocia dostała dofinansowanie na implanty , chyba z nfz. Musiałabyś się dowiedzieć czy jest dalej taka możliwość, co do samych implantów to w stolicy warto udać się do: http://www.luxdentic.pl/implanty/ , jednak jeśli Ciebie teraz nie stać to może warto jakąś protezę wstawić ? Przemyśl i dowiedz się jak to cenowo wygląda.

Gość gość
Niestety implanty są drogie, ale na szczęście udało mi się na nie uzbierać i w końcu nie wstydzę się uśmiechać :) Polecam dr. Wojciecha Kołosowskiego :)