Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam na imię Nikola:) A wcale nie wywodzę się z patologii.

Polecane posty

Gość gość

Wręcz przeciwnie. Moi rodzice są wykształceni, dobrze nam się powodzi i nie potrzebujemy dowartościowania się imionami. Nie rozumiem czemu w internecie tak wiele osób nie lubi tego imienia i przypisuje je do marginesu społecznego a w realnym życiu jeszcze nie usłyszałam niczego negatywnego na to imię.

Gość gość
Wiadomo, że nikt w realu nie powie Ci, że masz c*****e imię... I to imię nadaje nie tylko patologia, ale też wykształceni ludzie, zwyczajnie pozbawieni gustu i smaku

Gość gość
Nie rozumiem tego hejtu na imiona:) Przecież to nie jest najważniejsze, co wiecej to w ogóle nie jest ważne jak dla mnie. Moim rodzicom się podobało i to najważniejsze. Moja siostra ma na imię Marianna a brat Ignacy:P

Gość gość
Nikola to normalne imię.

Gość gość
nienormalne, normalne jest imie Maria, Antoni, Józef

Gość gość
normalne to ono jest w oryginale, czyli Nikol, a spolszczone... jak dla mnie śmieszne...

Gość gość
Ja znam dwie Nikole i są bardzo fajnymi dziewczynami :) rodziców też mają normalnych, a nie łysych karków z blond dziuniami. Na początku to imię było mi kompletnie obojętne, a teraz bardzo mi się podoba i jeśli kiedyś będę mieć córeczkę (póki co synek w drodze) to chyba ją tak nazwę.

Gość gośćewa to moje imie
bardzo ladne masz imie : Nikola jest super i Nikki tez fajne :)

Gość gość
Nikola brzmi pięknie. Ludzie dlaczego trzeba się sugerować czyimiś skojarzeniami. Przecież w doborze imienia powinno się kierować jego brzmieniem. A Nikola brzmi jak duża kropla upadająca w małą kałużę gdzieś na słonecznej łące, a jego ostatnia głoska "a" rozbryzguje w górę, powstałe w ten sposób małe kropelki.

Gość gość
Mi się bardzo to imię podoba. Niby mówią ludzie, że obciachowe, ale gdyby takie było to by nie było tak wielu Nikusiek w naszym narodzie :)

Gość Fabian
Imię Nikola dla dziewczynki funkcjonuje też na przykład w Niemczech, w Czechach, Słowacji. Moja narzeczona (26 lat) ma tak na imię i choć narzeka, że teraz się namnożyło małych Nikolek to ja uważam, że to imię jest piękne i przede wszystkim- mega seksowne. Nie znam zresztą ani jednej nieatrakcyjnej Nikoli/Nicole, przynajmniej nie jeśli chodzi o dorosłe dojrzałe kobiety :)

Gość gość
Tutaj piszą wszystko co im do głowy przyjdzie.

Gość gość
Nikola był facetem o nazwisku Tesla

Gość gość
Nicole Kidman

Gość gość
nie przejmuj się trollami, tutaj ich masa. i po całym internecie się wałęsają

Gość gość
bo to imie w porazajacej wiekszosci nadawane jest przez patologie. Oraz oczywiscie normalnych ludzi o kiepskim guscie i tandetnych upodobaniach. Niestety, ale bedziesz postrzegana przez taki pryzmat, szczegolnie przez osoby ktore cie nie widzialy i nie znaja, np rekruterow ktorzy zobacza twoje cv - imiona typu Nikola, Dzesika czy Alan odpadaja na starcie, wiem cos o tym.

Gość gość
Nieprawda, moja kuzynka ma na imię Nikola i nie miała problemów ze znalezieniem pracy (w jednej z najlepszych w Warszawie kancelarii prawniczych). Wręcz imię stanowiło dodatkowy atut, bo od razu ją zapamiętali. Tylko wieśniak ocenia umiejętności i kompetencje pracownika przez pryzmat jego imienia.

Gość gość
imię szlaufiarskie na maxa.

Skoro tu piszesz, pewnie nie masz 10 lat tylko trochę więcej, a wtedy imię Nicola było jeszcze ok...choć rodzice/mamusia musi jednak być pewnego typu osobą, skoro dała takie wymyślne imię...

Gość gloos serca
Mi się to imię podoba na maxa, a laski ktore ja nosza jeszcze bardziej