Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie już to nawracanie ludzi przez chrześcijan

Polecane posty

Gość gość

ciagle wrzucają linki do jakiegos gowna i pitolą jak potłuczeni, az strach na ulice wychodzic

w gta4 był jakiś fanatyk religijny przed kościołem i też coś pier/dolil, oczywiście zaje/balem mu

Gość Treska z kreską
a mnie męczy to nawracanie ludzi przez ateistów (na ateizm). Gdyby tylko pitolili albo wrzucali jakieś linki to byłoby pół biedy, ale oni nachalnie narzucają swoje poglądy jako jedyne słuszne, a każdego kto się z nimi nie zgadza wyzywają od debili i td.

Gość gość
Treska z kreską to samo robią tzw wierzacy tylko na odwrot

Gość gość
Mnie by nie przeszkadzało wyrażanie własnych opinii przez ludzi niewierzących gdyby nie fakt, że prawie każda ich wypowiedź przeplatana jest i koniecznie zakończona wyrażeniem "debil/e" , "ty debilu", "wy debile" itp.

Gość Treska z kreską
No to czyli remis.A tak przy okazji-to masz na myśli tu kafeterię ? Może podaj w jakim to wątku, było owo ''nawracanie'' bo chętnie bym sobie obejrzała jakiś ciekawy link, jak cos jest gdzies to napisze gdzie.

Gość Treska z kreską
Tak dokładnie o to mi chodziło-masz rację, wierzące osoby tego nie robia, a ateiści wyzywają od ciemnogrodów, tępych katoli, moherów, debili, i czego tam jeszcze nie wymyślą.

Gość gość
A ja znam wielu wierzących (cokolwiek by to znaczyło) którzy słowo ateista poprzedza stek wyzwisk.