Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparat123456

Aparat estetyczny

Polecane posty

Gość aparat123456

Witam czy ktoś orientuje się , czy nosząc aparat stały porcelanowy i paląc e papierosa wpływa to na przebarwianie się zamków ? Juz nie mówię o ligaturach bo one się zawsze przebarwiają, chodzi mi konkretnie o zamki.

Gość aparat123456
Up

Gość gość
Niestety tak. jak ktoś jest palaczem powinien pomyśleć raczej o aparacie ruchomym. Tylko że te tradycyjne są za słabe dla dorosłych, więc proponuję zobaczyć na www.clearaligner.pro Ten aparat się nosi co najmniej 20 godz dziennie, ale na fajka można zdjąć ;)

Gość gość
Trzech nauczycieli za czasów RFN chciało wyjechać za granicę, ale potrzebne im były zaświadczenia od policji, że mogą opuścić granicę. Poszli więc na komendę i wchodzą po kolei. Pierwszy wszedł nauczyciel z gimnazjum i za chwilę wychodzi. Pozostali od razu pytają: - Dostałeś pozwolenie czy nie? On smutny odpowiada: - Nie dostałem Wchodzi drugi nauczyciel z liceum... Za chwilę wraca i ta sama sytuacja: nie dostał. Wchodzi trzeci nauczyciel ze szkoły specjalnej. Nie ma go z pięć minut... W końcu wychodzi zadowolony, że dostał pozwolenie. Koledzy zdziwieni pytają się jak on to zrobił, a on na to mówi tak: - Podszedłem do policjanta, położyłem mu podanie na biurku i mówię mu: "Tu podpisz i jeszcze tu i tu, tak jak cię w szkole uczyłem"