Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z hasłem

Polecane posty

Gość gość

witam czy ktos kto zna sie na rzeczy wie jak ominac usunac zresetowac hasło do windows 8! . Jest konto admina z hasłem da sie cos zrobic ?

Gość gość
up

Gość gość
nikt nie pomoze?

Gość gość
up

Gość gość
może ma hasło admin1? :)

Gość gość
ma ale nie da ;p trza złamac

Gość gość
a masz dotęp do wyszukiwarki internetowej tego admina? podasz też może motywy dlaczego chcesz złamać hasło? :)

Gość gość
na konto admina nie mam dostępy tylko czasami na te bez, ktore ma limit czasowy, motyw starszy brat chce sie odegrac nienawidzi mnie i robi wszystko na przekor

Gość gość
ale czy może skorzystać z przeglądarki internetowej, którą używa admin? Tam może być zapisane hasło. A co do motywu, to znaczy, że jak chcesz to zrobić ze złości człowiekowi to nie można Ci pomagać.

Gość gość
w jaki sposob moze byc zapisane, czy z konta bez admina moge cos zrobic? Nie kieruje mną złosc ja poprosu chce miec dostep do pc

Gość gość
Zrób formata hahahaha a tak na poważnie to jest mnóstwo programów w necie żeby ominąć hasło admina :) nie napisze tobie jak sie nazywają tylko sam poszukaj. A google to taka prosta wyszukiwarka :)

Gość gość
Przeglądarka internetowa zapisuje hasła, to jest prawdopodobieństwo, że użył hasła, którego już używał w przeglądarce. Jak otworzysz przeglądarkę z której korzystał Twój brat to będziesz znał/a jego wszystkie hasła.

Gość gość
ciezko z symbiana cos znalezc, a program to znalazłem jakis ale to chyba bym musiał u kolegi sciagac na pena, jak znasz jaks prosty to mozesz mi pomoc

Gość gość
ale na admina nie wejde, kolega porzyczył mi jakis dysk starszy juz ale nie wiem czy bd działał bo ma inne wejscia ale jak podłaczyłem to tylko to seciurity sie włączyło bios? I nwm czy mozna moze jakos zresetowa ustawienia cokolwiek

Gość gość
A słyszałeś o takim czymś jak kon-boot? jest też na windows 8. Prosze ciebie tylko nie pytaj jak nagrać na płytke lub na pena lub jak to uruchomić bo wszystko jest w necie.

Gość gość
postaram sie jutro to zrobic u kolegi, a obsługa tego jest prosta nie trzeba nic wiedziec?

Gość gość
ustaw w biosie bootowanie z płyty czy pena. Ja osobiście znalazłem w necie akurat pod widnows'a 8 kon-boota gdzie można pobrać za free. To jest bypass czyli obchodzi system logowania czyli jak uruchomisz ten malutki programik wejdziesz do systemu bez hasła :). W necie masz tutki jak nagrać oraz jak odpalić (nawet są na yt) :) już wcześniej pisałem wszystko jest w necie tylko trzeba umieć szukać :) a google ponoc taka dobra wyszukiwarka :) Testowałem tylko wersje na windows 7 :)

Gość gość
A i jeszcze jedno pytanie do ciebie kolego. ,,a obsługa tego jest prosta nie trzeba nic wiedziec?" a umiesz otwierać jogurt? jeżeli tak to poradzisz sobie z jego obsługa praktycznie program wszystko za ciebie robi :) To jest tak proste jak otwieranie jogurtu :)

Gość gość
dzieki za pomoc może jutro dam znac

Gość gość
dacie linki albo instrukcje jak to zainstalowac aby działało na pendrivie?

Gość gość
up

Gość gość
14.05.14 nie wiem po co ja tobie pomagałem człowieku. W necie i na yt aż się roi od tutków. Nie bede tutaj pisał poradnika co i jak bo sam możesz to zrobić z innych poradników. Coś mi się wydaje ze nie chce się tobie tego ogarniać i prosisz o gotowe rozwiązanie. Jak masz z czymś problem to sam jego rozwiąż. Nikt tego nie zrobi za ciebie. Dostałeś nazwe bypass'a + źródła gdzie znajdziesz tutki. Nie wiem w czym problem.