Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uwazacie za normalne karmienie piersią 18 miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość gość
A karmcie nawet przez osiemnaście lat piersią tylko nie wtryniajcie się w to ile karmią lub nie karmią inne mamy. Debilne tematy debilnych userek.

Gość gość
Nie moja sprawa, nnie moje dziecko-fakt, ale niech wtedy te mamki karmia te dzieci w domu i nie narazaja innych na te widoki. Bylam z crka w przychodni i pryszla taka mamusia, dziecko miala 19 miesieczne (sam mowila innej matce), w wozku miala i picie i jedzenie dla dziecka, a w pewnym momencie teen maly poostanowil wyjsc z wozka, wpakowal sie jej na kolana, zaczal mietolic za bluzke i wolal "cycy", a matka bez skrepowaia i jeszcze z tak duma podala mu piers. Gdy postanowila go odtawic, bo ssal juz dobre 10 minut, dziecko zaczelo piszczec i na sile podciagac jej bluzke-widok oblesny.

Gość gość
a czemu nienormalne skoro te.dzieci jedza normalnie,problemow nie maja i kp w niczym im nie przeszkodzilo i matce nie przeszkadzalo? probleme by bylo jakby tak duze dziecko tylko ssalo piers. a jak ssie tylko popijajac,albo ze 2 razy dziennie i obie strony sa zadowolone to nie ma w tym nic zlego a nikomu nic do tego.

ja planuje karmic rorcie do ok. roku ale jak bedzie chciala nadal to boje sie ze sie to przeciagnie do 2 roku zycia. niektore dzieci same rezygnuja z piersi a ja gdyby mama na sile mnie nie oduczyla pewnie pilabym do dzis :P