Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będę starą panną a w przyszłym wcieleniu będę szczęsliwie zakochana

Polecane posty

Gość gość

teraz moje wcielenie jest związane ze staropanieństwem - w nastepnym zyciu bede z tym, w ktorym jestem zakochana

Gość gość
ktos z was tez czeka na przyszle zycie, zeby byc z nim lub z nia?

Gość zapent
nawet kobieta z brodą słynna 'muszelka' ma męża a Tobie co brakuje , muszelki brakuje ?

Gość Taki_jeden_964
Ja się zastanawiam czy nasze cierpienie ma sens, czy w przyszłym życiu spotkamy się, czy to nie będzie tam miało jakiegoś znaczenia... :)

Gość gość
mi sie wydaje, ze to by byla sprawiedliwosc losu/świata/Boga, jakby mozna bylo przezyc to co teraz nie wyszlo, np. jakies wielkie marzenie, ktore teraz z jakichs powodow nie moglo sie spelnic, np. bycie z kims, kogo sie kocha, a nie jest dane byc z ta osobą... albo byc z zawodu kims, kim sie chcialo byc, a zabraklo 2 razy 5 punktow na te a nie inne studia, a nie bylo stac na platne.... byc moze ktos marzy o czyms innym, ja mam nadzieje, ze sprawiedliwosc swiata/Bóg pozwoli mi to przezyc , o czym napisalam, w nastepnym zyciu

Gość gość
to jes t facet przebrany za babe z broda nie ma przyszłego wcielenia jest durzo objawien ze pujdziesz na sąd i bóg ciebie odadzi z twoich uczynków myśli i słów i na podstawie pujdziesz do poiekła albo czysca i nieba