Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś zrozumiałam, że są fałszywymi przyjaciółkami...

Polecane posty

Gość gość

Pisząc to płaczę,bo tak naprawdę nie wiem co już robić. Nigdy nie miałam i nie mam prawdziwych przyjaciół. Niedawno się o tym przekonałam. Przyjaźniłam się z 2 ,,pseudo'' przyjaciółkami. W ostatnim czasie wszystko zaczęło się psuć. Robiły mi wyrzuty, obrażały się byle o co. Kiedy przychodziłam do szkoły nie raczyły powiedzieć nawet cześć. Przerwy spędzałam samotnie, w kabinie toaletowej płacząc, lub rozmawiając z koleżanką. W domu byłam cała w rozsypce. Czułam, że nie jestem nikomu potrzebna... Zawsze byłam wobec nich fair, wspierałam, byłam miła...Kasia była mi bliższa, zawsze wzorowa uczennica, przyjaźniłyśmy się od dawna, Zuzia doszła do nas ok rok temu... Kasia zawsze z nią siedziała, pomimo tego, że ja byłam jej bliższa..Nie rozumiałam tego, ale akceptowałam bo zależało mi na niej, Zuza siedzi z nią ponieważ ma z tego korzyści, zawsze dostaje same 5, bo Kaśka jej pomaga.Ostatnio byłyśmy na mszy, w połowie dziewczyny wyszły nic nie mówiąc czy nie mam ochoty iść z nimi....Tydzień temu zrobiły mi wyrzuty, że nie mogę iść na projekt,a były takie czasy, że mies się nie spotykałyśmy bo jedna nie mogła...Tego samego dnia odebrałam telefon on Kaśki, ale mówiła Zuza, rozkazując co muszę zrobić... Dziś totalnie mnie olewały.. Czułam się jak 5 koło u wozu.. Miałam przyjść po Kaśkę,bo szłyśmy razem na zajęcia plastyczne, nagle zadzwoniła do mnie mówiąc, że wychodzi na dwór z Zuźką oraz mam po nia nie przychodzić...To był cios prosto w serce...Zawsze spotykałyśmy się razem...Nie wiem o co im chodzi... Każdy radzi mi,abym je olała, nie prosiła o wybaczenie tak jak zwykle... Codziennie zadaje sobie pytanie, dlaczego nikogo nie mam, co jest ze mną nie tak???... Siostra mówi, że być może zazdroszczą mi urody (one same nie są zbyt urodziwe, brat określił pasztety.).......Co mam zrobić ?

Gość Mam swoje lata
Coś się pochrzaniło z tymi ludzmi.W bloku którym mieszkam ludzie są wredni że aż przykro patrzeć na to towarzystwo.Wystają babsztyle w klatkach, a gdy jest ciepło, to stoją na zewnątrz i plotkują na siebie,Gdy któraś odejdzie z ich grona, to znów tą obgaduję.Co za podły naród! Czy tylko w Polsce takie dziadostwo jest[zły.