Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o 27 letniej dziewicy

Polecane posty

Gość gość

???? w sierpniu 28-letniej

Gość gość
No to wItaj w klubie-mowi druga dziewica w lipcu 28 -letnia :)

Gość gość
o masz ci los, a myslalam, ze jestem ostatnia na kafe w tym wieku z taką cecha ;)

Gość Wigga Z
ja też mam 27 lat i do tej pory spałam jedynie z inną kobietą :D Z facetem jeszcze nie próbowałam...

Gość facet 29 lat
Myślę, że nie uprawiała seksu.

Gość Taki_jeden_964
Nic nie myślę, a co powinienem ?

Gość gość
seks tylko z milosci, a jej nie doswiadczylam

Gość Taki_jeden_964
seks tylko z milosci, a jej nie doswiadczylam xxx masz rację, a miłość nic fajnego, doświadczyłem, żałuję.

Gość gość
claude speed, uzasadnij, co jest w tym dziwnego?

Gość MaLwInA1990
Dziwne jestescie o_0

Gość Taki_jeden_964
No właśnie, dziwne ale dlaczego to nie wiadomo. Na szczęście świat nie musi wyglądać jak w twoim wyobrażeniu.

Gość gość
powinna dalej sie modlic

Gość gość
zawsze ja sie w kims kochalam, a we mnie ktos inny - nigdy nie bylo tak, ze zauroczylam sie np. w A i on we mnie tez, bo on w kims innym, a we mnie B, a ja w nim nie... i w ten oto sposob nigdy nie bylam w zwiazku... jak mialam 22 - 24 lata, to probowalam chodzi na randki z tymi, ktorzy mnie podrywali, ale szybko urywalam kontakt , uwazalam spotykanie sie bez uczucia za strate czasu, o seksie nie bylo mowy, chociaz nalegali... moze nie jestem normalna, ale wydaje mi sie, ze kochac moglabym sie tylko z uczucia, niestety moje nigdy nie byly odwzajemnione

Gość 26 latek9m
ja chcialbym miec taka dziewczyne :)

Gość gość
claude speed 32 letni prawiczek, synuś mamusi, rencista, nołlajf siedzący na kafe od 9 lat (wczesniejszy nick - staszek spod monopolowego) Co tu uzasadniać? :classic_cool:

Gość zapent
z każdym rokiem bez pukania będzie coraz gorzej , teraz już przyzwyczaiłaś się do samotnego życia i za moment każdy napotkany facet będzie intruzem z tysiącem wad , gdy zaczniesz dokarmiać osiedlowego kota, to będzie sygnał, że bardziej lubisz 'futrzaki' niż ludzi i nagle w głowie zacznie się mieszać , gdy dla kota śmietnikowego zrobisz wszystko

gość claude speed 32 letni prawiczek, synuś mamusi, rencista, nołlajf siedzący na kafe od 9 lat (wczesniejszy nick - staszek spod monopolowego) Co tu uzasadniać? x oczywiście pasztet wymyśla bo boli prawda

Gość gość
miło słyszeć ;) moze za pare lat spotkam kogos, kto mnie doceni... nie szukam nikogo na sile, zyje sobie, lecze wlasnie zlamane serce po raz drugi w zyciu

Gość pan pasażer
Jakoś nie robi to na mnie wrażenia, ani negatywnego, ani pozytywnego. Ludzie są rozmaici. Natomiast teraz jest presja, by prowadzić życie seksualne, możliwie najbujniejsze, bo to daje szczęście, satysfakcję itp... Ale to bywa różnie, bo jednym daje, innym nie.

Gość 26 latek9m
autorko moze lepiej juz teraz niz za pare lat

Gość gość
ja koty zawsze lubilam i od zawsze jakiegos mialam ;) czy zrobie wszystko dla kota? raczej nie, z drugiej strony nie "puknę się" z kimś bez uczucia

Gość równanie terroru psychicznego
A bez uczucia, ale z fascynacji? ;)

Gość zapent
to namawiam, puknij się z normalnym facetem dla własnego zdrowia psychicznego, dla zdrowotności On wolny bez żadnych zobowiązań Ty wolna bez żadnych zobowiązań , są setki facetów bez zobowiązań , daj sobie szansę

Gość gość
gość claude speed 32 letni prawiczek, synuś mamusi, rencista, nołlajf siedzący na kafe od 9 lat (wczesniejszy nick - staszek spod monopolowego) Co tu uzasadniać? cool.gif x Ha ha tak myslalam :)

Gość gość
oczywiście staszek (claude speed) dementuje bo prawda boli :classic_cool:

Gość female20
a co myślicie o 20-letniej dziewicy? hehe żartowałam kurde trochę już ten temat się przejadł. Czy może jeszcze nie?:)

Gość gość
nie, bez uczucia nie, a w zyciu zauroczona bylam az 2 razy - niesamowicie "kochliwa" jestem ;) przyzwyczailam sie jakby do tego stanu, w sumie bylo mi latwiej jak sie w tym panu nr 2 nie zauroczylam - on tez mnie nie chcial i ja rozumiem, ze ma prawo - ale, czuje, ze czegos mi w zyciu jakby brakuje... poki go nie poznalam i mialam w pamieci tylko tego pierwszego, to samotnosc tak nie doskwierala, a jak poznalam tego drugiego, to zdalam sobie sprawe, ze czas mija i mi zycie umyka z roku na rok

Gość zapent
i jeszcze jedno ale bardzo ważne , facet w wieku 28 lat zwykle zostaje przy tej 'swojej' , ponieważ już ma inny obraz związku , pozostawiam do przemyślenia