Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można miec z takim facetem dzoecko ?

Polecane posty

Gość gość

Czytałam temat kobiety, która ma męża sportowca - więcej go w domu nie ma niż jest, ona narzeka, że tęskni, że jej córka nie jest nieznośna kiedy taty nie ma. Jak można wyjść za takiego faceta, mieć z nim dziecko ?

Gość gość
1.czy wytrzyma ten maz nize finansowe? 2. Czy ona wytrzyma do 35 r.z.z nim? 3. Czy on nie wykombinuje sobie innej "pasjonujacej" pracy by wybywac z domu?

Gość gość
No właśnie

Gość gość
.

Gość gość
Nie dociera do twojej glowki ze ona poprostu go kocha.lepiej miec normalnego i fajnego faceta na odleglosc niz jakiegos niepracujacego jelopa co calymi dniami siedzi w domu

Gość gość
Ale co jej po takim facecie ? Jak można kochać na odległość ? Przecież ona jest jak samotna matka tylko z kasą

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji, tzn. ze względu na pracę męża często nie ma w domu. I tak było od zawsze. Chodzi o to czy dwoje ludzi akceptuje taki związek. Jeżeli tak, to nie widzę problemu. Też się wiecznie spotykam z pytaniami: jak wy tak możecie, dobrze wam z tym itp itd. Tak, jest nam z tym dobrze. W naszym związku nie brakuje namiętności, miłości i przyjaźni. Czasem zachowujemy się jak para nastolatków, a jesteśmy ze sobą już 10 lat. Materialnie jest super. Ja również mam swoje życie - nie jestem Penelopą. Jakbym miała faceta bez ambicji, perspektyw, leżącego codziennie przed tv, przynoszącego 1200 do domu to bym go pogoniła.

Gość gość
Ale jej nawet nie ma kto powiedzieć że ładnie wygląda, może on ją zdradza na każdym wyjeździe ? Dziecko mimo, że mamę ma na codzien woli tatę.

Gość gość
.

Gość gość
Boze a co cie to k***a obchodzi kto ma jaki zwiazek? Zazdroscisz jej ze ma meza zaradnego, co przynosi do domu pieniadze? Po kiego grzyba zapychasz kafe swoimi durnotami?

Gość gość
Wolałabym mieć męża na miejscu. A nie daleko ode mnie.

Gość gość
Wolałabym mieć męża na miejscu. A nie daleko ode mnie.

Gość gość
.