Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funkg

Emocje mną targnęły.

Polecane posty

Gość funkg

Około 2 tyg. temu poznałam pewnego chłopaka przez internet. Na skype rozmawiało nam się miło, w poniedziałek tj. 12.05. spotkaliśmy się. Strasznie padało, więc pojechaliśmy do niego. Jadąc tramwajem byliśmy do siebie bardzo zbliżeni, był straszny tłok, choć ja wyczuwałam w nim taką chęć bliskości ze mną. Zrobił herbatę, gadka-szmatka, zapytał się co chce robić - oglądać film? Ja powiedziałam, że nie. Wolę z Tobą porozmawiać. On na to, okej. Położył się na łóżku, ja siedziałam na krześle, później usiadłam na łóżko, a on mnie do siebie przybliżył.. i pach, wykazałam się inicjatywą i go pocałowałam. Leżąc obok siebie, zaczęliśmy się całować, dotykać.. Seksu nie było. Na koniec odprowadził mnie na przystanek i cmoknął w policzek. Wracając dostałam smsa: Pamiętaj wysiądź tu i tu (nazwa ulicy) i po dłuższej chwili kolejny sms czy dojechałam. Wieczorem wymieniliśmy kilka smsów. Wczoraj napisałam do niego sms, wymieniliśmy także KILKA smsów. Dzisiaj cisza...... Co o tym myślicie? Będzie drugie spotkanie? Nie chcę robić sobie nadziei, nie chcę o nim myśleć. Boję się odrzucenia, nie chcę się angażować bezsensu. Boję się zostać wykorzystana, odrzucona. Chciałabym by postawił sprawe jasno. Czekam na wasze komentarze!

Gość funkg
Nikt nie odpisze? :((

Gość gość
ile masz lat? spokojnie trzyma cię na dystans daj mu się zdobywać nic nie pisz sam się odezwie.

Gość funkg
Ja mam 19, On 24.

Gość funkg
Co jeszcze o tym myślicie?

Gość gość
no zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie

Gość funkg
Jaki czas mu dac? Tydzien?

Gość funkg
?