Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spuchła mi twarz

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Ostatnio zauważyłam, że spuchła mi twarz. Widać zaczerwienienie na płatkach nosa oraz koło ust i brody. Nos i usta są jakby większe. Moja twarz przybrała też jakiś nieregularny kształt. Mam 18 lat. Czy to może być skutkiem używania zbyt dużej ilości wody do przemycia twarzy?

Gość gość
puchnie się od nieprawidłowej pracy nerek czy od niedoczynności tarczycy

Gość gość
od alkoholu też puchnie

Gość gość
i od uczulenia na rozmaite alergeny od wody na pewno nie

Gość gość
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1651814,1,smiercionosna-opuchlizna,index.html nie mozesz tego lekceważyc. opuchlizna w okolicy twarzy moze zagrazac zyciu. sama kiedys mialam obrzek i prawie sie udusilam. gdyby nie obecnosc osob trzecich juz byloby po mnie. idz zbadaj sie to moze okazac sie powazne.

Gość gość
Alkoholu nie piłam dawno. Twarz też się trochę świeci. Wydaje mi się, że to mogą być zwykłe problemy skórne. Na dodatek jakąś godzinę temu strzyknęła mi szyja i teraz mnie strasznie boli.

Gość gość
przy kregach szyjnych idzie aorta. jesli masz uraz moze spowodowac problemy z krazeniem..nawet opuchlizne posmaruj cala szyje olejkiem kamforowym i zaloz szalik..na noc zwlaszcza. moze miesnie sie rozgrzeja i i wtedy kregi zeskocza na swoje miejsce..w nocy jak spisz cialo jest rzuznione jak miesnie beda rozgrzane jest szansa ze wszystko samo sie ustawi