Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tych butach?

Polecane posty

Gość Annagabriela
Dość fajne, choć wg mnie za wysokie i niezbyt wygodne (za duży ciężar oparty na palcach). Dość uniwersalne, do spodni i spódnicy na niezbyt eleganckie wyjścia.

Gość gość
dzieki :)

Gość gość
gó\wno w kosmicznej cenie, no ale kup sobie, pochwal się jaka to jesteś bogata bo stać cię na buty za 300zł, które w chinach produkują za 10zł ;)

Gość gość
300 zł za buty to nie jest kosmiczna cena ;/

Gość Annagabriela
Owszem, można kupić równie dobre buty za niższą cenę. Ale widocznie Autorkę stać na takie, skoro o nie pyta. Ja nie wyobrażam sobie noszenia butów z innego materiału niż skóra - są uniwersalne, wygodne i zdrowe oraz trwałe. Ale mam inny styl - sandały noszę bardziej sportowe, na amortyzującej podeszwie - a jak na płaskiej, kupuję zwykłe, proste sandały od "górali" za 50zł. Te są na płaskiej, więc niezbyt dla mnie wygodnej. Poza tym wolę mniejszą różnicę wysokości między pięta a palcami. Ale Wojas uchodzi za dobrą firmę, skóra jest trwała, buty uniwersalne kolorystycznie... Za to bardzo podobają mi się czółenka Wojasa z rudobrązowej skóry.

Gość gość
W zyciu bym nie dała 300 zł za takie buty są okropne .Dodam ze stac mnie ale te są brzydkie :)

Gość gość
okropne są, na dodatek będą skracać nogi. kup coś bardziej kobiecego, delikatniejszego