Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ona

Za pół roku wesele a ja jestem gruba

Polecane posty

Gość to ona

i brak mi jakiejkolwiek motywacji... potrzebuje pomocy

Gość gość
No babo skoro ślub nie jest dla ciebie motywacją- to już nie wiem...Wybierz sobie jakąś odjazdową kieckę w salonie i dąż do tego by się w nią wbić ...innej rady nie mam...

Gość gość
jak cie wzial gruba to chyba mu nie przeszkadza. co sie stresujesz?

Gość gość
no i co z tego?

Gość to ona
no wlasnie ja siebie tez nie rozumiem... waze 68kg przy 166cm wzrostu. bede wygladac jak prosiak w sukience...

Gość to ona
ale ja sama dla siebie chcialabym zrzucic troche

Gość gość
dla samego ślubu jest to bez sensu, bo po i tak przytyjesz. Schudnąć trzeba chcieć dla siebie, nie dla kogoś albo na chwilę.

Gość to ona
przeciez napisalam ze chce dla siebie a slub powinien byc motywacja.... tylko nie wiem jak sie do tego zabrac

Gość gość
pij rano wode z cytryną, nie jedz zadnego tłuszczu, cukru i mąki i zacznij cwiczyc. szybko schudniesz. jak chcesz bardziej hardckorowo to nie jedz miesa i ziemniakow. ogolnie im wiecej je sie surowego i wylaczy sie cukier, make i tłuszcze tym szybciej sie chudnie.

Gość gość
No to zamiast pitolić -muszę,chciałabym,chcę ...bierz się do roboty ...Pół roku to kawał czasu ,możesz zdziałać cuda ...Masz nadwagę -powinnaś ważyć 56kg ( 166-110) więc Masz 12 kg.na plusie .Schudnij chociaż połowę z tego a będzie już super ...Dwa kg.w miesiąc to naprawdę osiągniesz nawet jak coś ograniczysz np.słodycze lub białe pieczywo ...Spróbuj .Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Gość to ona
powinien mi ktos sprac d**e i przywolac do porzadku..

Gość to ona
wlasnie, zamiast brac sie do roboty, ja tylko gadam.. dziekuje :*

Gość gość
może niech on Ci odetnie racje żywnościowe, bo już pewnie jesz za jego kasę

Gość gość
13,03 Wypier.......j

Gość to ona
ooo za to ostatnie to powinnam sie obrazic chyba. nie mieszkamy razem, sama sie utrzymuje. pracuje jak kazdy normalny czlowiek i nie zeruje na chlopaku.

Gość gosc 44
Spobój tak rano stań na wadze i zapisz ile. sniadanie zjedz 2 jajka na twardo plus kawa,za 3 godz. jogurt nisko kaloryczny,na obiad zjedz piers z kurczaka i fasolke zielona,a na kolacje bialy ser z jogurtem i szczypiorkiem. I oczywiscie duzo wody pij i herbat. jak po 3 dniach zobaczysz spadek wagi to az ci się zachce dalej trwac i poszukac dla siebie odpowiedniej diety. Ja tak ro biłam i udało sie teraz znowu walcze z waga bo troche sie przytyło ale nie jojo nie mam

Gość to ona
gosc 44 dzieki, spróbuje.

Gość gosc 44
Bardzo prosze pamiętaj chudnie sie na białku i warzywach i nie jedz białego pieczywa a o reszcie nie bede c***isac bo nie jestes dzieckiem i wiesz ze cukiereczków nie wolno hihihi

Gość gość
Już po tym wpisie widać, że nie schudnie. Lepszej motywacji nie znajdzie. A nawet jeśli zrzuci kilka kg to po ślubie to odrobi z nawiązką. Po prostu taki typ.

Gość to ona
ciezko bedzie , ale chcialabym to zrobic

Gość to ona
to co mam zrobic zeby nie byc takim typem ?

Gość gość
sporo czasu jest na spoko jest :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gosc 44
A moze właśnie odwrotnie ,nabierze dobrych nawyków i bedzie sie pilnować. Prosi przeciez o pomoc a nie żeby ja zniechęcac złosliwie.

Gość to ona
zbieram sie do pracy. dzieki za wszystkie rady. :*

Gość pikotka
Polecam naturalny suplement diety figura extraslim - spala tkankę tłuszczową. Ja jeszcze do tego dodatkowo piję herbatkę figura detox na oczyszczenie organizmu z toksyn. I muszę powiedzieć, że coraz lepiej wyglądam i też dobrze się czuję.

Gość gość
Jak masz problem z sadłem i boczkamu to polecam hula hop,ja cwicze po 30min.dziennie od 4 dni i juz ubylo mi 1kg,do tego nie jem po 19

Gość gość
Kobieto rusz doooopee a nie na forum sie zalisz

Gość fosa
Radzę się przejść na dietę i trochę więcej się ruszać do tego możesz wspomagać się jakimś suplementem np.Foreverslimem.Może to pomóc ale jak sama nie weźmiesz się w garść to nic z tego nie będzie.

Gość gość
a przestań się zamartwiać skoro planujecie już ślub to chyba nie ma dla was znaczenia takie coś, prawda? ale jak już bardzo chcesz to możesz spróbować uvialab.pl/odchudzanie/zielona-kawa/green-coffee-extract u mnie się sprawdzało. jako że ma naturalny skład jest zdrowsze od większości specyfików dostępnych na rynku.

Gość gość
Pól roku to wystarczająco dużo czasu aby pozbyć się nadwagi.W moim przypadku wystarczyły trzy miesiące ale ja swoje odchudzanie postanowiłam wspomóc Foreverslimem i było to najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.