Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alletta

Czy w takim przypadku jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Alletta

Naszą formą zabezpieczenia jest tzw. stosunek przerywany. Wiemy że to nie daje 100% bezpieczeństwa przed zajściem w ciążę. Zawsze mówiliśmy że nie będziemy planować, jak dziecko będzie to będzie. Do rzeczy...współżyliśmy pod prysznicem, mąż wyszedł w porę. Następnie umył członka i włożył go ponownie. Mąż już nie miał wytrysku. Czy w takim przypadku jest możliwa ciąża? Proszę o odpowiedzi na temat. Pozdrawiam.

Gość gość
tak, jest możliwa

Gość Lilianeczka ze Śląska
Myśmy stosowali przerywany stosunek i nie zaszłam przez tyllleeee czasu. Dopiero gdy postanowiliśmy o dziecku, to do końca i zaszłam za pierwszym razem. Do ciąży potrzebny jest wytrysk.

Gość gość
weź pod uwagę Lilianko, że podczas drugiego stosunku były w cewce moczowej pozostałości po wytrysku- samo umycie penisa ich nie usuwa

Gość Alletta
do okresu jeszcze 1,5 tygodnia pozostaje czekać

Gość natalia788
Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę, stosując tą metodę antykoncepcji. Jeżeli nie chcecie mieć jeszcze dziecka, to lepiej pójść do lekarza po pigułkę po.

Gość gość
Prawdpodobienstwo jest naprawdę niewielkie. Miałaś wtedy dni płodne czy niepłodne? Wyznaczasz je sobie?

Gość jaszka0087
My z mężem taką metodę stosowaliśmy przez 5 lat i nie zaszłam w ciążę, później jak chcieliśmy mieć dzidziusia to za drugim razem się udało:)

Gość gość
Jednym się udaje, drugim nie. Ja bym nie ryzykowała. Jeśli chcemy zaszaleć to tylko w dni niepłodne. Wyznaczam je sobie testerem na ślinę. W dni płodne zawsze się zabezpieczamy

Gość gość
Też myślałam, żeby kupic sobie taki tester na ślinę. Jakiej masz firmy? Rzeczywiscie sie tak dobrze sprawdza?

Gość gość
Mam Afrodytę. Obecnie to chyba najpopularniejszy mikroskop