Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

różnica 2 lat PROSZE O RADY

Polecane posty

Gość gość

mam 13 mc córeczke i zastanawiam się nad kolejnym dzieckiem Kochane mamusie jak to jest mieć jedno 2 letnie dziecko i noworodka Jestem ciekawa waszych rad i opinii Piszcie

Gość gość
Mam córki z różnicą 2 lat. Początki nie są łatwe, ale z czasem jest tylko lepiej. Teraz jako starsze dzieci są jak papużki nierozłączki :D

Gość gość
Tez mam dzieci z roznica 2 lat. Zgadza sie, poczatki trudne ale pozniejsuper. Sama mam siostre 2 lata starsza i mamy swietny kontakt.

Gość gość
Mam siostrę z różnicą dwóch lat. Rodzice sobie poradzili.

Gość gość
różnie bywa,u Nas jest roznica 4 lata i jest rewelacja,oczywiscie zazdrosc jest ale jest ok :)

Gość gość
wg mnie masakra - no chyba ze masz pomoc babci, niani itd... mala 2latka potrzebuje mamy, przezywa taz bunt 2latka a ty jej jeszcze fundujesz dodatkowe stresy....

Gość gość
zalezy jaki Ty masz charakter, jesli umiesz wrzucic na luz i sie nie przejmowac np. balaganem to nie ma problemu, znajoma ma dzieci miedzy ktorymi sa 3 latka roznicy i ledwo ogarnia, bo drazni ja kurz na meblach itp. kuznka ma dwojke i zajmuje sie tylko nimi a obowiazki domowe zrzucila na meza i jest zadowolona

Gość gość
ja bym sie nie zdecydowala, chce poczekac az moja mala skonczy 4 latka i wtedy zaczniemy starac sie o drugie, corcia akurat nie bedzie wymagala karmienia, przewijania bedzie chodzila do przedszkola , wydaje mi sie ze takie 4-5 lat roznicy to dobre rozwiazanie