Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo mam głosowość w EUROwyborach jeśli mam takie poglądy:

Polecane posty

Gość gość

- nie lubię muzułmanów i uważam,że UE powinna już zamknąć się na przybyszów z Azji i Afryki - lubię Rosję - nie lubię Ukrainy - nie mam nic do gejów, ale gejowa propaganda też mnie drażni - nie lubię Twoj Rooch Europa plus, nie lubę Mikkego, nie lubię Po i Pis też przestałam lubić - zostaje mi coś narodowego?

Gość gość
Właśnie nie ma takiej partii, ale mnie geje nie przeszkadzają , nadziei się boje ciemnoty katolickiej. Władza powinna być areligijna i nie narzucać innym wiary, sposobu wychowywania dzieci.

Gość gość
ja (autorka) jestem osobą wierzącą, ale do kościoła chodzę raz na rok, co najwyżej, uważam, że słusznie Polska jest taka katolicka bo to nasza kultura a jednocześnie jest wiele przesądów i zwyczajów ludów, prasłowiańskich i to jest fajne, tak jak w Ameryce PŁD mają jednocześnie swoje tradycje, szamanów, zioła itp a przy tym wiarę w Boga, wg mnie to fajne elementy kultury, ale oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać. Pamiętaj tylko,że w naszym kraju nie jest tak źle, co z tego,że kościoł zabrania seksu przed ślubem jak i tak wszyscy to robią? Kościół to jedyna broń na muzułmanów. Jak będziemy tacy areligijni jak benelux, niemcy to nas też zaleje fala imigrantów