Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

od paru dni mam mdłości, zawroty głowy i boli mnie jajnik, czy to możliwe że to objawy wczesnej ciąży???

Gość gość
To zalezy kiedy byłaś bzykana.

Gość gość
Zobacz co dziewczyny robią. karina1993 Witam, ja mam wkładkę Jaydess założoną już 4 miesiące i jestem z niej bardzo zadowolona, tym bardziej, że u mnie niestety nie wchodzi żadna inna antykoncepcja w grę. Zakładanie jest dość nieprzyjemne, ale da się przeżyć. Grunt to o tym nie myśleć, a po chwili będzie już po wszystkim usmiech.gif Parę godzin po założeniu lekkie bóle brzucha, też nic wielkiego. Ogromnym plusem jest to, że wkładka działa już od chwili założenia, więc nie trzeba się już o nic martwić oczko.gif Po miesiącu byłam na kontroli u ginekologa i wszystko jest tak jak powinno, wkładka się nie przesunęła ani nie wypadła. Okresy mam coraz mniej obfite, mam nadzieję że niedługo mi w ogóle zanikną. Dodam jeszcze, że mam 20 lat i jestem nieródką, a wkładkę zakładał mi zaufany i bardzo dobry ginekolog. U innego raczej bym się na taki zabieg nie zdecydowała, bo z reguły nie mają pojęcia o zakładaniu wkładek u nieródek, albo twierdzą, że się ich w ogóle w takim przypadku nie powinno zakładać. Jakby któraś z was miała jeszcze jakieś pytania odnośnie Jaydess to chętnie odpowiem usmiech.gif