Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie wkurzac dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Ja np lubię wkurzac i denerwowac bachora kuzynki, zawsze cos jej powiem na przekor a ta sie wkurza ze az bleczy, smieszne to jest

Gość gość
nie lubię... za to lubię wkurzać takich tępaków jak ty....

Gość gość
Ja dokuczam dziecku mojego brata bo razem mieszkamy, ma dwa lata i zawsze mu cos zrobie na złość, to uszczypne to noge podstawie to za wlosy potargam ale on to lubi

Gość gość
no swoje to nie ale te obce a w szczególności jakieś niedobre dzieci to czemu nie

Gość gość
od kiedy urodziłam dziecko to nawet 'te niedobre' są dla mnie fajne. :) Mam dobre podejście i nawet takie się mnie słuchają. Nigdy nie denerwuje słabszych od siebie.

Gość gość
uwielbiam! szczegolnie wstretnego rozpuszczonego bachora mojej znajomej, raz mu dosypalam chili do jedzenia ale sie darl buhahahah

Gość gość
Haha z tym chilli to śmieszne:-) ja podszczypuje gowniarza szwagierki jak ona nie widzi a ze jej ułom jeszcze nie mówi to zawsze zwale.na cos że np uderzyl się o kant stołu albo zabawka mu spadka. Nie wiem czemu ale mnie to śmieszy jak taki gowniarz płacze

Gość gość
ja mowie do dziecka znajomych jak z nim zostaje czasami 'ty bachorze wstretny nikt cie nie lubi bo jesteś smierdzacym gownem' ale i tak nie kuma o co chodzi :-)

Gość gość
Lubie ale jeszcze bardziej lubie wkur/wiac mamuski :D Mowie takiej np:" ladne wloski ma twoja Zosia, corka mojej kolezanki (wymyslam sobie) ma taka fajna, bujna czuprynke, wszyscy sie zachwycaja" (a jej Zosia ma trzy kudly na krzyz) albo "ale Stas urosl a mojej kolezanki synek (tez wymyslam) jest taki wygadany i chyba najwyzszy w grupie" (kiedy Stas mowi jak przyglup i jest dosc niski). Zawsze znajduje czuly punkt i wale a mamuski sie w******ja bo nie wypada im nagadac na obce dziecko a ja przeciez nic zlego nie mowie :D Hahahahaha, az sie czerwone na mordach robia.

Gość gość
Gosciu z 16:30 ja tak samo mam! Znam takiego przyglupa co ma 2 lata i 3 miesiace i nie mowi nic i zawsze dowalam jego mamusce ze to czy tamto dziecko juz mowi pieknie i skladnie a ma zaledwie tyle i tyle miesiecy, a ze nie lubię jej bachora to zawsze cos takiego wtrace w rozmowie, stara wtedy az czerwona na gebie ze złości:-)

I właśnie nie chodzi mi o wkurzenie dziecka tylko żeby rodzic miał wesoło :D np ostatnio przed kościołem pokazałam córce kuzynki, gdzie rosną ładne bratki bo wiedziałam, że zaraz je nam przyniesie z korzeniami :D a kuzynka miałą taką piękną b iałą sukienkę...do czasu aż nie musiałą sadzić nan nowo bratków :D

Gość gość
A ja bardziej lubie jak dziecko sie zdenerwuje a jak jux doprowadze je do placzu to nie moge ze smiechu wytrzymać z tej wykrzywionej czerwonej gęby delikwenta

Gość gość
Wkurzanie obcych bachorow to przyjemność! Najlepiej lubię niby przypadkiem potrącić takiego bachora że sie wywali na ziemię i ryczy

Gość gość
takie rzeczy sie leczy chciałam Wam powiedziec! jestescie chorzy!!!!!!! nienormalni! zeby Wam ktos nie wp*******ł! a zebyscie nikomu nie powiedzieli obciebym Wam jezyki!!!!!! SKURW/YSYNY ZWYRODNIALCY!!!!!!

Gość gość
nienawidze dzieci wiec tez i nie mam jak ich wkurzac bo do ich towarzystwa nie daze, ale zawsze lubie sie posmiac z wykrzywionego placzem dzieciaka na ulicy czy w supermarkecie, a jak sie samo wywroci na chodniku i zedrze kolanska to mozna sie splakac ze smiechu.