Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dobrze wykorzystać parmezan

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam promocyjnie oryginalny parmigiano reggiano i jestem pod wrażeniem smaku, ale jem sobie ten ser teraz taki sam, a chciałabym go połączyć z czymś jeszcze. Jakieś podpowiedzi??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zrób domową pizzę do większości dań makaronowych i zapiekanek pasuje ten właśnie ser, nawet jeżeli w przepisie jest inny, to spokojnie daj parmezan, ewentualnie trochę mniej a jak zostanie skóra, to możesz ją włożyć do gotowania zupy, podpatrzyłam ten trick w jakimś programie telewizyjnym i faktycznie dobrze się sprawdza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Risotta przeróżne! Sałatki (np. pomidory, parmezan,rukola, ciut oliwy i balsamico, pychota!).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×