Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny chodzą do WC w grupie, a nie pojedynczo ?

Polecane posty

Gość gość

To mnie zastanawia, dlaczego dziewczyny jak idą do kibla to w kilka osob a faceci zwykle sami lub z jednym kumplem, nie spotkalem sie z tym zeby faceci razem szli sikac w 6 osob.

Gość gość
Bo baby to baby, ich nie zrozumiesz... pewnie idą plotkować.

Gość gość
Bo wchodzą dwójkami lub trójkami do jednej kabiny i uprawiają wyuzdany seks lesbijski, degeneratki jedne! http://pokazywarka.pl/ij70ds/

Gość gość
A co w tym wyuzdanego? Zwykłe lizanie cipki i tyle ;)

Gość gość
od lizana się zaczyna... :o

Gość gość
A co kobieta drugiej kobiecie może zrobić wyuzdanego? Ani jej nie wsadzi, bo nie na co, ani nie spuści się do ust, czy na twarz... co najwyżej mogą się lizać i wkładać sobie palce, ale w tym nic wyuzdanego nie ma.

Gość gość
zamontuj kamerkę nad jedną z kabin w publicznej toalecie to się dowiesz co te zboczone, upadłe dziewuchy wyczyniają :o

Generalizujesz, to chyba szkolne przykłady podajesz, a jeśli tak to faceci też chodzą, nie zliczę ile razy ja szedłem z kimś do kibla bo chciał, no i zawsze chodziło się palić grupowo fajki w kiblu, a przy okazji sikać tak że przerwy były zarezerwowane w kiblu dla prawdziwych facetów, bo szkolne lamusy nie wchodziły na przerwie do kibla sikać przy nas tylko musieli wychodzić na lekcji.

Gość gość
Zobacz sam co te degeneratki bezbożne wyczyniają pod pozorem pójścia "przypudrować noski" :o Precz z homo! http://pokazywarka.pl/44mv7f/

Gość gość
To teraz takie wyposazenie jest w publicznych toaletach? No, no...

Gość gość
Lubią patrzeć i być ogladane jak szczają, przy facecie się wstydzą ale przy koleżance leją bez problemu, zapach psity zmieszany z zapachem szczyn też im się widocznie podoba, taka ich zwierzęca natura, kierują się instynktem, prostymi bodźcami, jedna szcza a druga patrzy, to od razu obydwie mokre, taka namiastka seksu :D ...świadczy też o nich to że w miejscach publicznych przy obcych też nie widzą problemu, pchają się do jednej kabiny we 4-5, jak świnie w chlewku ;-)

Gość gość
...one nawet nie zdają sobie z tego sprawy, że zachowują się jak zwierzęta odmóżdżone :D

Gość gość
haha up !

Gość gość
ja tam z kolezanka do kibla wchodzilam w klubach jakesmy se za starych czasow chcialy poniuchac kresliwa jakiegos ;-) Lapy sie trzesly bo nerwowka przed cpaniem brala, ktoras z nas dzielia kreske na klapie od kibla, druga zwijala banknot, potem tylko zatkac jedna dziure palcem i juz gorzki proszek idzie w nozdrza! A potem szczeki sie zaciskaly i szajba w glowie!

Gość Lili1234
No to tak: 1. Koleżanka zawsze może pożyczyć podpaskę lub kosmetyk jeśli Ty np. zapomniałaś wziąć z domu. 2. Koleżanka może Ci potrzymać drzwi jeśli nie mają zamka. 3. Do damskiej łazienki nie wchodzą chłopcy więc można o nich swobodnie pogadać 4. Dziewczyny w łazienkach często gadają o sprawach typowo damskich (okres, ciąża itp.) 5. Można sobie poprawić makijaż a koleżanka oceni czy ładnie wyglądasz Ogólnie ja nigdy nie chodzę do ubikacji z koleżanką myśle że dlatego, że dla mnie kibel to miejsce wyłącznie do sikania a nie jakiegoś gadania czy wygłupów, chociaż uważam że łazienka ma w sobie taki wyjątkowy klimat, że zawsze jak sie tam jest od razu chce sie pogadać z koleżanką.