Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go przytrzymac? zeby skonczył we mnie ?

Polecane posty

Oj bardzo wątpię :o szczerze nia znam takiego przypadku :o za to znam takie jak twój, kiedy okazuje sie że jednak żona to żona a ty byłaś tylko bzykadlem :o i najwyżej z łaską alimenty dostaniesz :o

Gość gość
kingastefankafanka - to tylko jakis czytelnik sie podszywa i robi sobie jaja , nie jestem zadna trzecia ani nic z tych rzeczy , przeczytaj cały watek to sie dowiesz o co chodzi.

Gość gość
ja chyba przestane wchodzic na to forum bo to najzwyczajniej w swiecie nie ma sensu ;/

ja sie tu tylko złośliwa zrobiłam :p ale też w mojej pracy przydaje sieto co ludzie tu mówią, bo gdzie indziej nie dowiesz sieco myślą i co ich boli :) a tu wystarczy ich trochę podpuścić... :p ile ankiet ja bym musiała przeprowadzić żeby dowiedzieć sie tyle o naturze ludzkiej :D

Gość gość
Jak będziesz robiła loda to przytrzymaj spermę w ustach i w łazience zamiast wypluć do zlewu włóż sobie ją do pochwy

Gość gość
Kochana, trzy wersje : - Nalegasz na prezerwatywy, dajesz mu możliwosć wyrzucania ich u ciebie, masz taką - mam wrażenie że tobie chodzi o wrażenia i bliskość z dojścia razem albo jego dojścia w tobie, ale jeśli chodzi tylko o spermę to jest opcja. - Kajdaneczki albo inna metoda utrudnienia poruszania i jeździec, jeździec, jeździec. Osobiście byłbym NIESAMOWICIE podniecony gdyby dziewczyna odmówiła zejścia ze mnie, mimo, że zaraz dojdę i już nie mogę się powstrzymać. - Mów mu czułe słówka, trzymając go nogami głęboko w sobie. Mów, ile zrobiłaś już, ile się wyrzekłaś, ile kasy wklepałaś, jak bardzo pragniesz, by on wytrysnął w środku. Tylko pedał się oprze, albo NIESAMOWICIE odpowiedzialny. To jest ten moment, kiedy możesz kłamać ^.^

Gość gość
Witaj :) są 2 skuteczne metody jedna to leżysz na plecach i obejmujesz go pod pachami a nogi oplatają jego nogi i w momencie jak poczujesz że dochodzi to dociskasz go do siebie a nogi naprężasz tak ja Byś chciała się przeciągnąć to na pewno skończy w Tobie :D a 2 to ta sama tylko ze jedną reką wsadz mu palec w pupę to szybko dojdzie :P

Gość gość
Ja lubię jak kończy w środku :D

Gość gość
Zaproponuj mu seks analny. Potem udawaj ze jest w d.... a tak naprawdę będzie w c....

Gość bella  86
Zarówno dla kobiety jak i dla meżczyzny najwiekszą przyjemnością jest fimał w środku.

Gość ZLX
" skuteczne metody jedna to leżysz na plecach i obejmujesz go pod pachami a nogi oplatają jego nogi i w momencie jak poczujesz że dochodzi to dociskasz go do siebie a nogi naprężasz tak ja Byś chciała się przeciągnąć to na pewno skończy w Tobie smiech.gif" Bardzo bym chciał uprawiać seks z kobietą bez kondoma i żeby wreszcie tak zrobiła - wówczas czule bym jej za to podziękował całując ją w usta.