Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z was farbowała włosy henną khadi?

Polecane posty

Gość gość

potrzebuję wiedzieć, jaka jest różnica w kolorach między jasnym brązem, orzechem, a ciemnym brązem. czy to prawda, że orzech na włosach wychodzi chłodny, bez rudych refleksów?? bo jego opakowanie jest jednak bardziej czerwone od pozostałych : (

Gość gość
.

Gość Lenkaaaa86
Ja się farbowałam ale bezbarwną henną, jako odżywka,mam ciemne włosy farbowane naturalne blond i trzymałam jak na opakowaniu 6godzin. I co? Masakra z ciemnego znowu wróciłam do blondu. Henna mi ogólnie wysuszyła włosy, zawiodłam się. Ate to przez tą cytrynę chyba... Używam z tej firmy szamponu za 200ml płaciłam koło 40zł bez przesyłki ale szampon sprawdził się rewelacyjnie.

Gość gość
ja ciemnym brazem.. ale wcale mnie niw chwytala. z 5 razy robilam.. po 4 -5 godz i NIC. szkoda czasu... wole syoss

Gość AshleyEye
Ja farbuję jasnym brązem z domieszką cassi i kolor wychodzi mi bardzo naturalny. Naczytałam się już wiele na temat mieszania różnych odcieni henny i jakoś nie byłam do tego specjalnie przekonana, na szczęście Pani sprzedająca w Helfy przekonała mnie, że mieszanie danego odcienia z bezbarwną cassią daje naturalniejsze efekty. Poczytaj sobie o tym bo jest kilka wątków na różnych forach na temat mieszania henny. Jeżeli chodzi o kolor orzechowy to nie sugeruj się kolorem opakowania. Z henną jak zresztą i z wieloma innymi produktami do farbowania jest tak, że wszystko zależy przecież od Twojego wyjściowego koloru włosów. I oczywiście od tego, czy miałaś wcześniej farbowane włosy, czy też jest to Twój naturalny odcień.