Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerber 3

mleko gerber

Polecane posty

Gość Agusia 20
A jak jest z dostępnością mleka GERBER 2 w Ostrowie Wlkp.?

Gość gość
w okolicach bolesławca, zgorzelca, żagania tez brak. zjezdziłam wszystkie sklepy tesco rossmasn kaufland. dobrze, ze poczytałam forum i wykupiłam ostatnie pojedyncze sztuki. wczesniej kupowałam nan ale jest duzo droższe. miesieczne oszczednosci na mleku starczaly na pampersy. mysle ze nie bedzie juz tego mleka, a na pewno nie w tak niskiej cenie [to ta sama firma co nan, nie oplaca sie im sprzedawac tansze mleko.konkurencje trzebz usunac z rynku]. a gdzie polityka pro rodzinna!!! nasi posłowie! mam czworo dzieci i nie mam w mojej gminie zadnych ulg! nawet za smieci do niedawna za kwartał placilam 360 zł. szok! od kwietnia jest troche mniej, segregowane. [sory za niepoprawna polszczyzne, pisze jedna reka bo druga zajeta-mały synek]. pozdrawiam wzsystkie mamy i tatusiów tez. jestescie szczesciarzami bo macie dla kogo zyc!!

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość aga111181
W Świdnicy kolo wałbrzycha tez jest problem. Jak jeszcze bylo w rossmanie to po 17,99zł,ale teraz i nawet tego brakuje

Gość gość
W Gdańsku też nie ma tego mleka w tesco i lidlu gdzie kupowałam za 12.99 zł, jedynie w rossmannie za 17.99 zl. jeszcze jest. Szkoda, bo mój synek uwielbia to mleczko.

Gość Dajcie mleko
Mikołów brak tego mleka,próbowałam zastąpić te mleko Nesstle junior ale syn nie chce tego pić czuje różnice ,choć dobre w smaku mleko wylądowało w koszu . Udało mi się kupić ostatnią paczkę gerber 2 wypił z ochotą choć pije gerber3.

Gość gość
Drogi Ekspercie Nestle, przykro mi, że nikt w Państwa - skądinąd poważnej - firmie nie wpadł na pomysł, by uprzedzić konsumentów o planowanym wycofaniu produktu. Większość z zaniepokojonych Mam z tego forum mogłaby w takim wypadku postarać się o odpowiednie zapasy dla swoich Maluszków. Mnie samej cierpnie skóra na myśl, że będę musiała walczyć ze swoim synkiem, by zaakceptował inne mleko. I nie będzie to niestety mleko Państwa firmy, bo nikt nie da mi gwarancji, że za pół roku czy rok nie wycofacie Państwo i tego produktu. Młodszego synka (narodzi się w drugiej połowie roku) z tego samego wględu nie będę przyzwyczajać do Nestle. Nie do zaakceptowania jest również cena proponowana w sklepie on - line na Państwa stronie. Ponad 20 zł - to lekka przesada. W żadnym ze sklepów sieciowych w Legionowie Gerber nie jest już dostępny. Zniesmaczona Mama

Gość gość
Producent ma w zadku dzieci. Im chodzi tylko o pieniądze. Byleby więcej zarobić. Teraz zmieniają trochę skład, opakowanie i nazwę i podniosą cenę. Tak to działa.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
W Mysłowicach koło Katowic także brakuje tego mleka;(

Gość gość
W Bielsku Podlaskim tez niestety nie ma, Bialystok to samo...

Gość gość
W Gliwicach to samo. Właśnie kończymy ostatni karton gerber 3 i nie wiem co będzie dalej. Jak po 1,5 roku picia właśnie tego mleka przestawić dziecko na inne?!

Gość Magiiii
Po 1,5 roku picia mleka modyfikowanego można przestawić dziecko na mleko krowie. Ja tak zrobiłam po roku. Moje dziecko ma już 3 lata i ma się bardzo dobrze. Poza tym w tym wieku mleko to już nie jest główny posiłek. Ja też żałuję, że mleko wycofali a wcześniej cichoszaaaa była na ten temat. Na co teraz się przestawić? Cenowo gerber był najlepszy a mam teraz miesięczne bliźniaki więc mleka idzie sporo :(

Gość kropka_83
Witam w Żywcu również niema Gerber 3. Szkoda bo mój maluch bardzo lubi to mleczko:(

Gość gość
Gdzie można kupić mleko gerber 2 i w Radomsku?

Gość zawiedziona mamaa
Witam niestety w Lęborku też brak mleka Gerber byłam we wszystkich marketach i pusto niestety synek ma 5 miesięcy i niewiem jakie mleko mu dawać po Bebiko rozwolnienia po Nan wysypka szkoda że nigdzie nie było informacji o wycofaniu mleka ze sprzedaży napewno kupiłabym więcej :(

Gość gość
U nas nawet bez większych problemów zaakceptował bebilon 2. Być może jest podobne w smaku bo tylko za pierwszym razem się buntował, a później było już dobrze. Synek ma 10 miesięcy więc jakiś smak ma wyrobiony.

Gość mama z Płocka
Masakra nigdzie w Płocku nie ma mleka Gerber 3 a mój niespełna 2 letni synek nie chce pić żadnego innego- błagam o pomoc!!!!

Gość gość
W Krakowie i Krosnie (podkarpacie) tez juz nie otrzymacie twego mleka. Jak kazde mleko modyfikowane z Nestle zaczyna drozec. Moj synek jadlk a poczatku Nan pro, ale gdy cena wzrosla od 12 do 18 to zmienilismy na Gerber ale widze ze i to tez drozeje. Oczywiscie my mamy na tym stracimy, a firma zyska.

Gość 7blondi
w Radomiu tez mam problemy z mlekiem gerber ja akurat 3 ale ogólnie brak jest tego mleka, dziś byłam w 10 sklepach i nie kupiłam

Gość gość
W Białej Podlaskiej, Siedlcach , Łosicach również nie ma mleka Gerber 1. Sprawdzalam w każdym Rossmanie, sklepach sieciowych tj. Carrefour, Kaufland, topaz itp.

Gość GośćLodz
Czy to mleko jest gdzies dostepne w Lodzi ?

Gość gość
Witam, w Biedrace Stargardzkiej to pojawiło się mleko 1, 2, 3. Opakowanie 600 g

Gość gość
Witam jestem z Mińska Mazowieckiego tu tez nie można dostać mleka Gerber 3 może ktos wie gdzie można je kupić?

Gość gość
W końcu mleko wróciło :) W większym opakowaniu 600g za 30zł w Biedronce można kupić, a wcześniej go tam nie widziałam. W tesco np nie ma go jeszcze.

Gość Gorzów wlkp prosi o mlekl
Kiedy mleko gerber będzie dostępne, latam z mężem i wykupujemy wszystkie mleka w Gorzowie Wlkp po wszystkich sklepach. Bardzo nam zależy ponieważ po podawaniu Nan lub innego mleka nasza pociecha miała kolki,wzdęcia jak i problem z kupka. Prosimy o bardzo szybki powrót tego produktu.

Gość _Brat
Witam mam pytanie. Gdzie w Wejherowie dostanę mleko wstępne Gerber 1? Poza Biedronkami (gdzie to mleko bywa rzadko) nigdzie nie mogę go znaleźć.

Gość arlaa
Witam a w bełchatowie gdzie jest dostepne mleko gerber 1 ??

Gość Dominika1207
Witam w Gnieźnie też nie ma :( masakra

Gość gość
mleko gerber zostało wycofane ... notka ze strony producenta INFORMACJA Informujemy, iż zaprzestaliśmy produkcji mleka modyfikowanego Gerber 2 i 3. Związane jest to ze strategią firmy Nestlé i poszukiwaniem jeszcze lepszych rozwiązań w ulepszaniu naszych produktów dla najmłodszych. Informujemy, iż przez pewien czas na półkach sklepowych w sieci Biedronka mleko modyfikowane Gerber 2, 3 może pojawiać się aż do wyczerpania stanów magazynowych.