Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak prawo odnosi sie do pracy na noc przy rocznym dziecku

Polecane posty

Gość gość

witam, czy pracujac n atrzy zmiany moge zlozyc jakis wniosek do pracodawcy zmiany nocnej, czy jest taka mozliwosc zebym na te zmianie nie pracaowala, syn niedlugo konczy rok wiec musze wrocic ale zastanawiam sie jak ja pogodze te nocki

Gość gość
Oczywiście ! nie możesz pracować na nocne zmiany dopóki dziecko nie ukończy 4 roku życia i wiem co mówię bo w PUP jak jeszcze byłam zarejestrowana Pani mi nie dała skierowania choć ja chciałam. Jej nie wolno było bo moje dziecko nie miało 4 lat tylko rok.

To nie tak :) możesz pracować na nocki, ale musisz sięna to zgodzić :) wiele kobiet pracuje :) a takie jak Ty bardzo dezorganizją pracę innym pracownikom i zazwyczaj przy pierwszej okazji wylatują :) no chyba że zakładowi na nich szczególnie zależy np jeśli jesteś jednym z niewielu pracowników z uprawnieniami na...coś tam...inaczej wylecisz bardzo prędko, choć przyjąć Cię muszą i nie mogą zmusić do pracy w nocy

Gość gość
mysle ze jedna osoba nie zrobi im roznicy , to jest taka praca ze nie ma znaczenia kiedy a zeby bylo zrobione, ,,wiec i tak czy siak bede musiala zaryzykowac,

Gość gość
to zalezy od /ciebie jesli chcesz pracowaćc na noce to piszesz podanie do dyrekcji

Gość gość
Skoro nie ma znaczenia, kiedy, to [po co sa te nocki? Ty nie pojdziesz to przez Ciebie pojdzie ktos inny.