Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on sobie myśli? Nie rozumiem takiego zachowania.

Polecane posty

Gość gość

W ostatnią niedziele mój ojczym się na mnie zdenerwował. Było tak, że zaproponował mi drinka, a ja odmówiłam to wkurzył się i powiedział mi, że bez niego byłabym nikim, że nic bym nie miała i nic nie osiągnęła. Trochę się z nim pokłóciłam i na koniec kazał mi się zamknąć i nazwał mnie su*ą. Zrobił mi przykrość, od niedzieli nie rozmawialiśmy. Dzisiaj wrócił z pracy i wręczył mi mały prezent i pieniądze. Powiedział żebym kupiła sobie coś ładnego i przeprosił za tamto. Co on sobie myśli?

Gość gość
A co dostałaś?

Gość gość
chce w ryj mowiac krotko robisz to tak tatusiu czy masz cos do prania? po czym wyjmujesz najwieksza miske i moczysz mu wszystkie gacie i skarpetki jakie znajdziesz w domu i zostawiasz w wannie na drugi dzien, trzeci ewentualnie dokanczacie rozmowe :)

Gość gość
Dostałam wymarzoną szminkę i większą sumę pieniążków.

Gość gość
ja dostalem wiekszego suma smaczny byl :classic_cool:

Gość gość
Bez przesady z tym seksem. :o

Gość gość
Mam nadzieję,że kazałaś mu sobie ten żałosny prezencik i kase w du*ę wsadzic.

Gość gość
Przepraszam ale to co napisałaś brzmi jakby twój ojczym odnosił się do ciebie jak do jakiejś prostytutki " beze mnie była byś nikim" a na koniec " kup sobie coś ładnego" :o Nie chce cie urazić ale masz ojczyma :o

Gość gość
Powiedziałam mu, że nie chcę żadnych prezentów i pieniędzy, że chcę tylko żeby on się więcej tak wobec mnie nie zachowywał..

Gość gość
Taka sytuacja nie zdarzyła się po raz pierwszy. Ogólnie to zawsze miałam z ojczymem kiepski kontakt i nie mieliśmy dobrych relacji. On bardzo często wyżywał się na mnie, obrażał mnie i mówił mi okropne rzeczy. Krytykował mnie na każdym kroku, co bym nie zrobiła i jak bym się nie starał to ciągle było źle. Potrafił doczepić się do najbardziej błachych rzeczy i zrobić z tego awanturę. Dlatego też zawsze wolałam schodzić mu z drogi i zamknąć się w swoim pokoju. Notorycznie zarzuca mi, że przeze mnie nie może znaleźć sobie żadnej kobiety, że zmarnowałam mu życie, że gdyby mógł cofnąć czas to oddałby mnie gdzieś i pozbył się problemu. Zawsze zabraniał mi nazywać go ojcem i powtarzał, że ja nie mam ojca i kazał mi zwracać się do niego na Ty. Od niedawna jego zachowanie wobec mnie uległo poprawie. Myślałam, że on się zmieni.. ale za długo był dobry dla mnie.

Gość gość
Ile masz lat?