Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KapitalnyJack

Rozstanie

Polecane posty

Gość KapitalnyJack

Pewnego razu zrobiła mi awanturę, po której przy jej własnej matce dostałem w twarz. Wtedy dałem jej ostatnią szansę.... No i niestety ją zmarnowała, nadal była dla mnie złośliwa i cały czas mnie nie szanowała.... Zerwałem z nią i strasznie mi z tym cięzko. Już prawie miesiąc minął od tamtego dnia, moi rodzice dowiedzieli się o wszystkim co robiła, powiedzieli że nie chcą jej więcej widziec w naszym domu, większość znajomych również oceniło ją bardzo źle na podstawie tego jak ze mną postąpiła. A ja mimo to ją strasznie kocham, ona mnie też. Widzę, że cierpi niemniej ode mnie. Tak strasznie chciałbym nadal z nią być. Co robić? Pomóżcie mi, tak jakby straciłem sens życia i nie mam już motoru napędowego, który dawał mi siłę na codzienne wstawanie rano i parcie do przodu. Co zrobić? Zostawić ją definitywnie i wymazać z pamięci, spróbować pojednać ją i moją rodzinę i dać jej szansę? Pomóżcie :(

Gość KapitalnyJack
Penis 9 cm. Jakby która pytała.

długo byłeś z NIą ? zaryzykowałbyś ponownie ? wiesz , ze wtedy by jeszcze bardziej zabolało jak bys spróbował ? pewny jestes jej uczuć ze ona dalej Cie kocha, ze nadal to odwzajemnia.

Gość KapitalnyJack
Albo który:classic_cool: